Facebook Pixel Πτήση σε άλλες πολιτείες...
Life
| 2012-05-26 19:15:00

Πτήση σε άλλες πολιτείες...

Πτήση σε άλλες πολιτείες...

Μπορεί να πέταγε εντός αγωνιστικών χώρων το τελευταίο διάστημα ο Κωνσταντόπουλος, ωστόσο οι πληροφορίες του σκύλου λένε πως ετοιμάζεται να πετάξει και με το αεροπλάνο, μακριά από την Αθήνα και την ΑΕΚ.

Ο Ντίμι, μετά από μια περίεργη σεζόν στην Ένωση, στα τελευταία ματς της σεζόν βρήκε τα πατήματά του και ασφαλώς αποτέλεσε ένα πολύτιμο εργαλείο για τον Κωστένογλου, ο οποίος τον είδε με τις αποκρούσεις του να σώζει την ΑΕΚ πολλές φορές στα πλέι οφ.

Στα 34 του ο Ντίμι θεωρεί, όμως, πως μπορεί ακόμα να εξασφαλίσει ένα καλό συμβόλαιο στην καριέρα του και μάλιστα από μια ομάδα που θα τον πληρώνει στην ώρα της, για να μην έχει ξανά τα φετινά τραβήγματα. Άλλωστε, με την ΑΕΚ ακόμα δεν έχει καθαρίσει με τα οφειλόμενα, οπότε η διάθεσή του δεν είναι και πολύ θετική για παραμονή.

Πολύ περισσότερο, μάλιστα, τώρα, που όπως έχει διαρρεύσει, έχει στα χέρια του δυο πολύ καλές προτάσεις από ομάδες εκτός Ελλάδας. Η μία από Αραβία μεριά και η άλλη από Κύπρο. Ο σκύλος ξέρει πως τον έχει βολιδοσκοπήσει και μια ομάδα από Ελλάδα, από Θεσσαλονίκη μεριά, ωστόσο κι εκεί τα οικονομικά δεν είναι πολύ καλά, οπότε πολύ δύσκολα θα "ψηθεί' ο Ντίμι να ανηφορίσει προς τα εκεί.

Και το δέλεαρ να τελειώσει την καριέρα του στην πόλη που γεννήθηκε, δεν είναι πολύ μεγάλο για τον Κωνσταντόπουλο, που έχει αποδείξει πως τα καταφέρνει μια χαρά μακριά από τα λημέρια του. Άλλωστε, από το 2002 ως το 2010 αγωνίστηκε στο εξωτερικό (πρώτα Πορτογαλία με τη Φαρένσε και μετά στην Αγγλία επί εφτά χρόνια σε πέντε συλλόγους), οπότε δεν τον πολυζορίζει η πιθανότητα μια νέας ...οικονομικής μετανάστευσης. Αρκεί να τον πληρώνουν
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags