Facebook Pixel Το «δράμα» της Ελένης στον αέρα του Καφέ!
Life
| 2011-02-17 13:43:00

Το «δράμα» της Ελένης στον αέρα του Καφέ!

Το «δράμα» της Ελένης στον αέρα του Καφέ!

Ένα πραγματικό «δράμα» έζησε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη, η οποία φορούσε μια φούστα στο χρώμα του σάπιου μήλου, ωστόσο ήταν τόσο στενή που η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην… φούστα τρεις φορές μέσα σε 40 λεπτά.

Προτού καν μπει στο στούντιο, άρχισε να λέει για την φούστα: «Πρώτα είχαμε τα τακούνια, τώρα έχουμε τις στενές τις φούστες. Πού να ανοίξει το βήμα με αυτή τη φούστα;

Θα φτάσω του χρόνου στην θέση μου. Μέχρι να φτάσω εγώ, μιλάτε εσείς και εγώ θα έρθω! Παιδιά αλήθεια σας το λέω… Δεν ανοίγει το πόδι με τίποτα παιδιά. Πώς πήγαιναν αυτοί που φορούσαν τα στενά από πάνω μέχρι κάτω;».

Εν τω μεταξύ, είχε φτάσει στο πλατό: «Γι’ αυτό κουνάγανε τους γοφούς», της είπε η Χριστίνα Πολίτη και η Ελένη εντυπωσιάστηκε. «Α λες; Άμα τον κουνάω δηλαδή τον γοφό, ανοίγει καλύτερα το πόδι;», ρώτησε η Ελένη.

Λίγη ώρα μετά και ενώ το πάνελ συζητούσε τα θέματα της επικαιρότητας, ακούγονταν ψίθυροι και μουρμουρητά, ενώ ήταν εμφανές ότι κάτι γινόταν στο στούντιο. Η Ελένη διέκοψε την κουβέντα:

«Θέλω να σας πω ότι με τον Γρηγόρη αλλάξαμε καρέκλες γιατί στην άλλη που καθόμουνα ήταν αδύνατον να συνεχίσω. Αυτή η φούστα δεν διπλώνει, μόνο απλωμένη μπορώ να κάτσω , καθιστή δεν γίνεται. Η θα κάνει κρατς και θα ανοίξει όλη ή θα πεθάνω από ασφυξία! Θα περάσει κανείς και θα με δει να κάθομαι έτσι και θα πει αυτή τι περιμένει έτσι καθισμένη σαν την γοργόνα…»

Η τρίτη φορά που επανήλθε ήταν λίγη ώρα μετά που έβλεπαν φωτογραφίες από το αρχείο της Χριστίνας Πολίτη. Ο σκηνοθέτης της έκανε πλάνο στο οποίο φαινόταν ότι προσπαθούσε να βολευτεί και η Ελένη ψελλίζοντας: «Είπαμε η φούστα σήμερα… είναι θέμα για εμένα». Βέβαια, ότι την ενοχλούσε, ήταν εμφανές. Οχι όμως σε τέτοιο βαθμό. Ελένη μας, εσύ ό,τι και να βάλεις, ποτέ δεν θα φανεί άσχημο... Μα την Παναγία...

Πηγή: star.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags