Facebook Pixel Στην τρίτη καίγεται;
Life
| 2011-02-17 19:13:00

Στην τρίτη καίγεται;

Στην τρίτη καίγεται;

Είναι η τρίτη φορά που ο Μανόλο Χιμένεθ εξυμνεί τον Νίκο Καράμπελα, για την βελτίωση που έχει επιδείξει τον τελευταίο καιρό. Ωστόσο, μήπως ο Ισπανός υπερβάλλει λιγάκι;

Αρχικά ο Καράμπελας βρισκόταν μεταξύ των παικτών τους οποίους δεν υπολόγιζε, αλλά ο αριστερός μπακ της ΑΕΚ έβαλε το κεφάλι κάτω, δούλεψε, έδειξε σημάδια βελτίωσης και έπεισε τον προπονητή του ότι αξίζει αρκετές ευκαιρίες ακόμα.

Μάλιστα ο Χιμένεθ άρχισε να εξυμνεί τα κατορθώματα του Καράμπελα μετά την τεσσάρα από τον Ολυμπιακό Βόλου! Συγκεκριμένα είχε πει στους παίκτες τους ότι δεν έχουν «τα… καρύδια του Καράμπελα!».

Ακολούθησε και άλλη αναφορά στον Έλληνα αμυντικό. Ήταν μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα, όπου χαρακτήρισε τον αριστερό μπακ της ΑΕΚ ως τον καλύτερο παίκτη της ομάδας. «Για μένα σήμερα ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στο ματς, το λέω αντικειμενικά, ήταν ο Καράμπελας. Με διαφορά από τους υπόλοιπους. Αυτό είναι αποτέλεσμα δουλειάς. Ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος ίσως να μην τον ήθελε κανείς, έφτασε εκεί που είναι», είπε σχετικά ο Σεβιγιάνος.

Την Τετάρτη ήλθε η τρίτη και τελευταία αναφορά του στον Καράμπελα, όταν μίλησε στους υπόλοιπους παίκτες και τους έριξε... βόμβα, σχετικά με την παραμονή τους στην ΑΕΚ. «Δεν μπορεί ο Καράμπελας να είναι ο μοναδικός που παίζει σωστή άμυνα σε όλα τα παιχνίδια, με ισορροπία και να ξέρει πότε μπορεί να ανέβει και πότε όχι», τόνισε στους παίκτες του.

Αλλά μήπως υπερβάλλει ο Χιμένεθ με τη διαρκή αναφορά στον Καράμπελα. Σίγουρα είναι καλό να επιβραβεύει έναν παίκτη, διότι μπορεί με αυτόν τον τρόπο να του δώσει κίνητρα επιπλέον. Αλλά τρεις φορές δεν είναι πολλές; Αντί για καλό μπορεί να τον κάψει…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags