17/02/11 - 22:09

Να ‘ναι καλά ο Κυργιάκος…

Τα χρήματα από τη μεταγραφή του Κυργιάκου στη Λίβερπουλ, τα έσοδα από τα τηλεοπτικά και το Europa League περιμένουν στην ΑΕΚ για να πληρώσουν τους παίκτες...

Να ‘ναι καλά ο Κυργιάκος…
33.657views 0shares

Μετά από αρκετούς μήνες οι ποδοσφαιριστές αναμένεται να ξαναδούν το χρώμα του χρήματος. Το δεσμεύτηκε άλλωστε ο Γιώργος Κωνσταντινίδης, ότι θα πληρωθούν μέχρι τις 31 Μαρτίου, ούτως ώστε να συμπληρωθεί ο φάκελος για την αδειοδότηση της UEFA.

Και αναρωτιούνται οι φίλαθλοι της ομάδας, τι γίνεται ρε παιδιά και μένουν οι ποδοσφαιριστές απλήρωτοι; Γιατί οι μέτοχοι δεν πληρώνουν τους παίκτες;

Πάντως, μη νομίζετε ότι οι διοικούντες αποφάσισαν να δώσουν τώρα τα λεφτά. Για την ακρίβεια υπάρχει μία πιθανότητα να δώσουν λίγα χρήματα. Ωστόσο, οι «κιτρινόμαυροι» θα πρέπει να ευχαριστούν τρίτους παρά ανθρώπους της ομάδας!

Να ‘ναι καλά ο Κυργιάκος δηλαδή, αφού από την τελευταία δόση της μεταγραφής του στη Λίβερπουλ θα πληρωθούν οι παίκτες της ΑΕΚ. Βέβαια, δεν θα έρθουν λεφτά μόνο από Αγγλία μεριά. Στην «Ένωση» περιμένουν τα έσοδα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο με τη NOVA, καθώς και τα χρήματα από το Γιουρόπα Λιγκ και την συμμετοχή στους ομίλους.


 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ