Facebook Pixel "Χωρίς συνέχεια…"
Ποδόσφαιρο
| 2011-02-18 01:32:00

"Χωρίς συνέχεια…"

"Χωρίς συνέχεια…"

Απογοητευμένοι ήταν ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και ο Βίτορ Βιτόλο, μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από την ΤΣΣΚΑ στον πρώτο αγώνα των «32» του Εuropa League.

«Ήταν ένα παιχνίδι που στα πρώτα 20’ ήμασταν καλύτεροι, αλλά δεν είχαμε συνέχεια. Οι ρώσοι μετά ανέλαβαν τα ηνία, ήταν καλύτεροι και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Προσπαθήσαμε όσο μπορέσαμε αλλά δεν το καταφέραμε. Το αβαντάζ πλέον το έχει η ΤΣΣΚΑ, αλλά στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν έχει τελειώσει. Εμείς θα πάμε στην Ρωσία για να τα δώσουμε όλα για την πρόκριση», δήλωσε ο Σαλπιγγίδης.

Ο Βιτόλο από τη μεριά του που έκανε την μεγάλη έκπληξη επιστρέφοντας πιο νωρίς από όσο θα πίστευε και ο ίδιος στην ενεργό δράση, τόνισε: «Είμαι στεναχωρημένος για το αποτέλεσμα. Δεν καταφέραμε να παίξουμε όπως παίζουμε στο γήπεδό μας. Αν κάναμε το παιχνίδι που κάνουμε στην Τούμπα, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά».

Για την επιστροφή του: « Έχω δουλέψει πολύ σκληρά και κατάφερα να παίξω σήμερα. Θα δουλέψω ακόμα περισσότερο για να φτάσω το 100% και να είμαι έτοιμος».

Για την πρόκριση: «Είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε κερδίσει μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε. Θα πάμε να βάλουμε ένα γκολ και να υπάρχει εμπιστοσύνη στην ομάδα πως θα τα καταφέρει να προκριθεί».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags