Facebook Pixel «Θέλω πρωτάθλημα, Κύπελλο και Final 4»
Life
| 2011-02-18 19:29:00

«Θέλω πρωτάθλημα, Κύπελλο και Final 4»

«Θέλω πρωτάθλημα, Κύπελλο και Final 4»

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα καριέρα του, ωστόσο σημείωσε πως ακόμα έχει κάποιους ανεκπλήρωτους στόχους…
 

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε στο «Associated Press» για την διαδρομή του στο μπάσκετ, μιλώντας παράλληλα και για την εθνική ομάδα.

Αρχικά ανέφερε: «Ασφαλώς και είμαι ικανοποιημένος με τα όσα  έχω καταφέρει στην καριέρα μου. Νιώθω τυχερός για αυτή τη διαδρομή, αφού αρκετοί παίκτες που είχαν μεγαλύτερο ταλέντο από μένα δεν μπόρεσαν να ζήσουν τόσα πολλά.

Δεν σταματάω εδώ, όμως, ούτε πρόκειταινα αρκεστώ στις μέχρι τώρα διακρίσεις. Θέλω να βρεθώ σε ακόμη ένα Final Four, θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα και το κύπελλο στην Ελλάδα. Η δίψα για τίτλους και διακρίσεις δε σβήνει ποτέ».

Όσον αφορά την εθνική ομάδα ανέφερε: "Το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό του 2005 κι η νίκη επί των ΗΠΑ στον ημιτελικό του Μουντομπάσκετ το 2006".

Για τον Δημήτρη Διαμαντίδη τόνισε: «Ο Δημήτρης έχει μεγάλη προσφορά στην Εθνική Ομάδα. Αγωνίστηκε σε πολλές διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια κι αν νιώθει ότι χρειάζεται να ξεκουράσει το μυαλό και το σώμα του εγώ δεν μπορώ να πω κάτι. Είναι δικαίωμά του. Ο ίδιος ξέρει γιατί πήρε αυτή την απόφαση και τι θα κάνει στο μέλλον».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags