Facebook Pixel Ελπίζει στα παιδιά… (ΦΩΤΟ)
Life
| 2011-02-18 19:38:00

Ελπίζει στα παιδιά… (ΦΩΤΟ)

Ελπίζει στα παιδιά… (ΦΩΤΟ)

Στην κοπή της πίτας των Ακαδημιών της ΑΕΚ παραβρέθηκε την Παρασκευή ο Σταύρος Αδαμίδης, δημιουργώντας μεγάλη αίσθηση με την παρουσία του.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν την Παρασκευή οι Ακαδημίες της ΑΕΚ, στο γήπεδο του Κρυονερίου! Εκεί παραβρέθηκε ο Σταύρος Αδαμίδης μαζί με τον εκπρόσωπο των Supporters, Μάκη Κασνακίδη. Ο πρόεδρος της ομάδας δήλωσε το παρών κοντά στους μικρούς ποδοσφαιριστές του «Δικέφαλου αετού», μίλησε με τους γονείς τους και έστειλε με την παρουσία του μήνυμα ότι αυτά τα παιδιά, αποτελούν το μέλλον της «Ένωσης». Σε αυτούς οι «κιτρινόμαυροι» εναποθέτουν τις ελπίδες τους!

Εξάλλου το ρόστερ της πρώτης ομάδας είναι μικρό, στη δεύτερη ομάδα δεν έχει γίνει σωστή δουλειά, οπότε είναι φυσικό τα βλέμματα να στραφούν στις μικρότερες ηλικίες, αφού σε λίγα χρόνια οι πιτσιρικάδες θα είναι έτοιμοι ποδοσφαιριστές, αν συνεχίσουν να δουλεύουν σωστά…

Γιατί ο σκύλος γυρίζει και μυρίζει! Έμαθε δε, ότι στις μικρές Ακαδημίες γίνεται πολύ καλή δουλειά! Υπάρχουν άνθρωποι που εργάζονται με μεράκι και αγάπη για την ομάδα, όπως ο Σεραφείδης, ο Κοπιτσής, ο Λέτσας και ο Παπακωστούλης.

Μάλιστα, όσοι έχουν παρακολουθήσει αγώνες, αλλά και προπονήσεις των Ακαδημιών έχουν να το λένε, για το επίπεδο με το οποίο δουλεύουν τα μικρά παιδιά. Βέβαια, αν υπήρχε και γήπεδο θα είχαν ακόμα καλύτερες προϋποθέσεις να αναδειχτούν. Αυτό το πρόβλημα όμως αναμένεται να λυθεί σύντομα, όταν φτιαχτούν τα άλλα τρία γήπεδα στα Σπάτα…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags