Facebook Pixel Τhe Dark Knight returns!
Μπάσκετ
| 2011-02-19 01:05:00

Τhe Dark Knight returns!

Τhe Dark Knight returns!

O Βασίλης Σκουντής έβλεπε χθες το βράδυ τον Αντώνη Φώτση να ίπταται “above the rim”, συνειδητοποίησε πόσο δίκιο είχαν οι σύντροφοι του στην εθνική παίδων, που τον έβγαλαν “Batman” και αναρωτιέται τι τιμή έχουν αυτή την εποχή τα... κεράσια!

Δια το τυπικόν του πράγματος, οφείλω να επισημάνω από την αρχή ότι ο Φώτσης αναγορεύθηκε MVP της 4ης αγωνιστικής του ΤΟΠ-16 της Ευρωλίγκας, για τα κατορθώματα του στον αγώνα με την Κάχα Λαμποράλ, που δεν ήταν διόλου ευκαταφρόνητα: 22 πόντοι με μόλις δέκα σουτ (5/5 δίποντα, 3/5 τρίποντα) και 3/3 βολές, 11 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 κλεψίματα και 40 βαθμοί στο σύστημα αξιολόγησης. Μια στατιστική, σαν... ψέμα, με τα οποία ο Φώτσης είναι εκ γενετής συμβιβασμένος, καθότι ο Βαγγέλης παράτησε την προπόνηση της ΑΕΚ κι έτρεχε στο μαιευτήριο Πρωταπριλιάτικα, το 1981!

Βάζω τον μπαμπά Φώτση από την πρώτη στιγμή στην υπόθεση διότι αφενός (σε πείσμα της πλειοψηφίας των οικογενειακών/κληρονομικών περιπτώσεων) εδώ το μήλο αποδείχτηκε πολύ μεγαλύτερο από τη μηλιά και αφετέρου δεν νοείται Αντώνης χωρίς Βαγγέλη: χωρίς τον πρεσβύτερο, αλλά και χωρίς τον τζούνιορ, που εμφανίζεται στο ΟΑΚΑ και αρχίζει να καταλαβαίνει ότι πράγματι ο μπαμπάς του μπορεί να απογειώνεται!

Εδώ θα ανοίξω μια απαραίτητη παρένθεση, διότι το παρατσούκλι “Βatman” ο Φώτσης το κουβαλάει εδώ και καμιά δεκαπενταριά χρόνια: του το κόλλησαν οι συμπαίκτες του στις εθνικές ομάδες παίδων και εφήβων (Διαμαντόπουλος, Παπαδόπουλος, Αγαδάκος, Παπαμακάριος και σία) και ευτυχώς το άρπαξε και το διέσωσε στην ιστορική μνήμη ο δημοσιογράφος Κώστας Σωτηρίου.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Βασίλη Σκουντή στο www.gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags