Facebook Pixel Σε μία μέρα 24.000€!
Life
| 2011-02-18 21:35:00

Σε μία μέρα 24.000€!

Σε μία μέρα 24.000€!

Πολύ καλό ξεκίνημα έκανε η διαδικασία σωτηρίας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού μέσω μηνυμάτων sms, καθώς τις πρώτες 24 ώρες συγκεντρώθηκαν 24.000€ και έπεται συνέχεια!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού που αποτελεί τη μεγάλη πλειοψηφία του πληθυσμού της χώρας μας καλείται να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να γίνει κι αυτός συμμέτοχος στην σωτηρία του Θρύλου και των μικρών του σπορ, προσφέροντας μεγάλη οικονομική ανάσα στέλνοντας ένα μόλις μήνυμα.

Ένα απλό sms στο 54080 που κοστίζει μόλις 1 ευρώ αρκεί για να βοηθήσει ο καθένας με τον τρόπο του τον Θρύλο. Ήδη σε μόλις 24 ώρες από την έναρξη της διαδικασίας έχουν αποσταλεί 24.000 μηνύματα (δηλαδή χίλια ανά μια ώρα) και το ποσό που έχει συγκεντρωθεί φτάνει τα 24.000 ευρώ. Και θα υπάρξει και συνέχεια!

Για όποιον ενδιαφέρεται να μάθει πως μπορεί να βοηθήσει μπορεί να μπει τόσο στο site redpeople.gr (που έχει συσταθεί αποκλειστικά για αυτόν το σκοπό) όσο και στο olympiacos.org

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπο του Ερασιτέχνη αναφέρει:

Είναι αλήθεια!!! 24.000 μηνύματα σε 24 ώρες. Ο λαός του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας εκπλήσσει για μία ακόμη φορά, με την πέρα από κάθε προσδοκία ανταπόκρισή του στο κάλεσμα για αποστολή SMS στο 54080 για την ενίσχυση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π.

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και η αρχή αυτή έχει τονώσει την αισιοδοξία όλων των αθλητών, των προπονητών, των στελεχών για την επιτυχία της μεγάλης προσπάθειας για την οικονομική εξυγίανση και την αναδιοργάνωση του Ολυμπιακού μας. Ολοι μαζί θα δώσουμε τον αγώνα και είμαστε βέβαιοι ότι, όπως πάντα, θα νικήσουμε.

Είναι, μετά από αυτό, αυτονόητο ότι ευχαριστούμε τους φιλάθλους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για αυτήν την ανταπόκριση εκφράζοντας ταυτόχρονα τη βεβαιότητα ότι θα αγωνιστούμε όλοι μαζί μέχρι την τελική νίκη, για να διασφαλίσουμε το παρόν και το μέλλον του Θρύλου μας και να τον έχουμε πάντα πρώτο και πρωταθλητή.

ΠΗΓΗ: www.katimagiko.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags