Facebook Pixel Πρώτοι και καλύτεροι οι Τσέχοι!! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2012-06-17 00:07:00

Πρώτοι και καλύτεροι οι Τσέχοι!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρώτοι και καλύτεροι οι Τσέχοι!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Τσέχοι μετά τη νίκη (2-1) κόντρα στην Εθνική μας ομάδα επικράτησαν και της συνδιοργανώτριας, Πολωνίας με 1-0 και προκρίθηκαν ως πρώτοι από τον πρώτο όμιλο, με την Ελλάδα να την ακολουθεί.

Καλύτεροι οι Πολωνοί, αλλά...
Σαφώς ανώτεροι ήταν οι γηπεδούχοι στο πρώτο κομμάτι του αγώνα και με καλό ρυθμό και ενέργεια έφτασαν σε αρκετές περιπτώσεις κοντά στο γκολ το οποίο θα τους έφερνε κοντά στην πρόκριση. Μόλις στο 2' ο Ντούντκα απείλησε τον Τσεχ, όμως το ανάποδο ψαλίδι του πέρασε άουτ. Στο επόμενο λεπτό οι Τσέχοι απάντησαν με τον Πιλάρ να πιάνει αέρα από το σημείο του πέναλτι. Η συνέχεια ήταν μόνο Πολωνία με τον Λεβαντόφσκι να χάνει ίσως την καλύτερη ευκαιρία στο 10' μόνος του με τον Τσεχ, ενώ στη συνέχεια Μπένις (13', 22'), Πολάνσκι (15') και Κούτσκα (23') δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον τερματοφύλακα της Τσέλσι και παρά την καλή εμφάνιση και τις ευκαιρίες οι Πολωνοί δεν πήραν αυτό που άξιζαν.

Ανάποδα...
Το δεύτερο μέρος δεν έμελλε να είναι το ίδιο για την ομάδα του Σμούντα, αφού οι Τσέχοι ανέβασαν της απόδοσή τους και ήταν αυτοί η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο. Στο 65' ο Κάντλες μετά από εκτέλεση φάουλ βρέθηκε φάτσα με το γκολ, όμως ο Τίτον κράτησε το «μηδέν». Εξι λεπτά μετά, ήρθε το «χρυσό» γκολ. Ο Μπάρος πέρασε τη μπάλα στον Γίρατσεκ -είχε βάλει γκολ και στην Εθνική μας- και εκείνος με εξαιρετική προσποίηση και δεξί πλασέ νίκησε τον Πολωνό πορτιέρε, με τον Βασιλέφσκι να μην μπορεί να ισοφαρίσει με κοντινή κεφαλιά στο 85'. Στο 90' ο Κάντλετς έκοψε πάνω στην γραμμή κρατώντας το 1-0 στην προσπάθεια του Μπλαζικόφσκι.

Διαβάστε αναλυτικά στο gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags