Facebook Pixel Χωρίς φιλοδοξίες, τι να κάτσει να κάνει;
Life
| 2011-02-19 18:40:00

Χωρίς φιλοδοξίες, τι να κάτσει να κάνει;

Χωρίς φιλοδοξίες, τι να κάτσει να κάνει;

Την πρόθεση του να τιμήσει ακόμα και να ανανεώσει στο συμβόλαιό του με την ΑΕΚ εξέφρασε ο Μανόλο Χιμένεθ, εφόσον βέβαια συνεχίσουν να υπάρχουν φιλοδοξίες.

«Έχω ενάμισι χρόνο συμβόλαιο και είμαι διατεθειμένος να το τιμήσω, αλλά και να το επεκτείνω αν έχουμε τις ίδιες φιλοδοξίες με την ΑΕΚ. Αν, όμως, η ΑΕΚ δεν μπορεί να μεγαλώσει, μπορεί να μην είμαι ο κατάλληλος προπονητής, για να μείνω», ήταν τα λόγια του Ισπανού τεχνικού όσον αφορά την παραμονή του στην ΑΕΚ.

Ερωτηθείς αν υπάρχουν οι ίδιες φιλοδοξίες ανάμεσα σε αυτόν και τη διοίκηση, είπε: «Βλέπω να έχουν φιλοδοξίες και να θέλουν να βελτιωθούν. Μέσα από τις δυσκολίες, όλοι γινόμαστε καλύτεροι. Καθημερινά είμαστε μαχητές Και κάθε μέρα που περνάει προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι. Ο Γκρέταρσον ψάχνει λύσεις και όλοι δουλεύουν. Έχω ένα συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Είμαι ευχαριστημένος που με στηρίζουν όλοι. Από την πρώτη μέρα που ήρθα ακούω τη λέξη ΑΕΚάρα. Στην αρχή δεν ήξερα τι σημαίνει, τώρα όμως ξέρω και θέλουμε να φτάσουμε στο τέλος της σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Έχουμε, άλλωστε, πιθανότητες να πάρουμε έναν τίτλο».

Για τον στόχο της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα είπε: «πρέπει να ξεχάσουμε τα αρνητικά, αν θέλουμε να πάρουμε την τρίτη θέση»,

Σχετικά με την απουσία των φιλάθλων με τον Πανιώνιο, παραδέχθηκε ότι είναι σημαντική, αλλά «πρέπει να πάρουμε τη νίκη για να μείνουμε στο παιχνίδι των play off».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags