Facebook Pixel «Δεν θα πηδήξουμε από το καράβι»
Life
| 2011-02-19 22:21:00

«Δεν θα πηδήξουμε από το καράβι»

«Δεν θα πηδήξουμε από το καράβι»

Αυτή την φράση χρησιμοποίησε ο Άγγελος Κορωνιός μετά την ήττα από τον Ηλυσιακό, προκειμένου να στείλει μήνυμα ότι η ΑΕΚ θα παλέψει μέχρι τέλους για την παραμονή της.

«Δεν θα τα παρατήσουμε, ούτε θα πηδήξουμε από το καράβι. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους για αυτή την ομάδα» δήλωσε αρχικά ο προπονητής της «Ένωσης» και συνέχισε:

«Ήρθαμε να παίξουμε ξέροντας τον βαθμό δυσκολίας. Ο Ηλυσιακός μετά τον πρώτο γύρο έχει κάνει κάποιες προσθήκες, έχει αλλάξει κόουτς, τον οποίο εκτιμώ ιδιαίτερα, έχει φιλοσοφία και παίζει καλά. Επίσης, δεν έχει προβλήματα. Είχα επισημάνει στους παίκτες μου τι έπρεπε να προσέξουμε. Ζήτησα να είμαστε δυνατοι στην άμυνα και να ελέγξουμε ρυθμό. Το κάναμε στο πρώτο μέρος και αν είχαμε κάποιες χαμένες φάσεις θα μπορούσαμε να ήμασταν και μπροστά στο σκορ.Πιο σημαντική είναι η 3η περίοδος».

Στο τέλος δήλωσε: «Είμαι ευχαριστημένος από το πρώτο ημίχρονο, όμως, στο δεύτερο αντιμετωπίσαμε προβλήματα με τα φάουλ των ψηλών και αλλάξαμε σχήμα για τους προφυλάξουμε. Εκεί χάσαμε τον ρυθμό μας. Ηταν ένα σημαντικό σημείο του αγώνα που μας αποσυντόνισε και έδωσε το δικαίωμα στον αντίπαλό να βάλει σουτ και να βρει ρυθμό. Στην 4η περίοδο προσπαθήσαμε να επανέλθουμε, όμως, ο Ντάρκο βγήκε με πέντε φάουλ και εκεί χάθηκε το παιχνίδι».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags