Facebook Pixel Ρεσιτάλ σε σόου με τρανσέξουαλ η Βίσση
Life
| 2011-02-20 16:26:00

Ρεσιτάλ σε σόου με τρανσέξουαλ η Βίσση

Ρεσιτάλ σε σόου με τρανσέξουαλ η Βίσση

Άφωνοι έμειναν οι θαμώνες γνωστού μαγαζιού της Αθήνας που φιλοξενεί drag show το βράδυ του Σαββάτου, όταν η πόρτα άνοιξε και μπήκε η... Άννα Βίσση!

Η δημοφιλής τραγουδίστρια παρακολούθησε το πρόγραμμα, ενώ δεν παρέλειψε να σηκωθεί και να χορέψει όταν ένα από τα κορίτσια υποδύθηκε την ίδια!

Η Άννα -ντυμένη απλά, με παντελόνι και κοντομάνικο μπλουζάκι- βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο με την Patricia Field και κάθισαν στην πρώτη σειρά, ενώ δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν τις τρανσέξουαλ που υποδύονταν διάφορες μεγάλες σταρ της Ελλάδας και του Εξωτερικού.

Η... αποθέωση, ήρθε όταν ένα από τα κορίτσια βγήκε στην σκηνή ως Άννα Βίσση και άρχισε να τραγουδά το νέο της hit, «Αγάπη Είναι Εσύ».

Ενώ ο κόσμος ούρλιαζε και χειροκροτούσε, η Άννα ανέβηκε στην σκηνή και χόρεψε με την «σωσία» της, την οποία στο τέλος χειροκρότησε και... προσκύνησε!

Τα κορίτσια, πάντως, πείραξαν και λιγάκι την τραγουδίστρια λέγοντας πως τις προάλλες ήταν στο μαγαζί ο Jean Paul Gaultier (που είχε επισκεφθεί πρόσφατα το σχήμα Βίσση - Ρουβάς), ενώ μία από τις συμμετέχουσες ζήτησε από την Άννα να φιλήσει τον Σάκη στη... μύτη!

Πηγή: star.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags