Facebook Pixel «Μπορώ και χωρίς τηλεόραση»
Life
| 2011-02-20 16:44:00

«Μπορώ και χωρίς τηλεόραση»

«Μπορώ και χωρίς τηλεόραση»

Μιλώντας για τη συμεπριφορά της στη δουλειά σε συνέντευξη της στο περιοδικο GLAM , η Φαίη Σκορδά, αποκάλυψε πως είναι πιο σκληρή από τον συζυγό της.

“Ο Γιώργος είναι πιο αυθόρμητος στις αντιδράσεις του. Αγχώδεις είμαστε και οι δυο. Ο Γιώργος ό,τι κι αν σκεφτεί, θα το πει εκείνη την ώρα. Αν θέλει να κάνει πλάκα, θα το ζήσει 100%, αν κάτι τον ενοχλεί θα το πει. Είναι ένας πολύ αυθεντικός άνθρωπος στις αντιδράσεις του... Εγώ είμαι πιο σκληρή στη δουλειά απ' ότι ο Γιώργος τελικά. Φαντάσου ότι όλα αυτά τα χρόνια κρατώ τηλεοπτικό ημερολόγιο και σημειώνω τα λάθη που έχω κάνει”, ανέφερε.

Ωστόσο, η ίδια φαίνεται πως είναι προετοιμασμένη για κάθε ενδεχόμενο και δεν την ενδιαφέρει ακόμη κι αν μείνει εκτός των τηλεοπτικών πραγμάτων. “Εγώ αν με ρωτήσεις λειτουργώ by the book. Δηλαδή ξέρω ότι μέχρι το τέλος αυτής της σεζόν είμαστε εκεί. Από εκεί και πέρα είμαι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο... Είμαι σε μια δουλειά που αγαπώ, αλλά ξέρω ότι κάποια στιγμή μπορεί να είμαι εκτός. Μπορώ και χωρίς την τηλεόραση”, δήλωσε.

Πηγή: tvnea

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags