Facebook Pixel «Καλά να πάθουν όλοι τους…»
Life
| 2011-02-20 19:07:00

«Καλά να πάθουν όλοι τους…»

«Καλά να πάθουν όλοι τους…»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου συνήθως γράφει για τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστα τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι του «Καραϊσκάκη».Ωστόσο καυτηριάζει με τον τρόπο του και τους δύο «αιωνίους».

Φυσικά και δεν πρόκειται να ασχοληθώ με άλλες ομάδες εκτός του ΠΑΟΚ. Μετά όμως και τα σημερινά οφείλω να σημειώσω δύο πράγματα που με “πνίγουν”.

Τι έγινε σήμερα; Αυτό που αναμένονταν. Μία ακόμη αλλοίωση αποτελέσματος (το διπλό έγινε άσος με το ζόρι) επειδή… οι μεν κάνουν κουμάντο και οι… δε, απλώς δεν έχουν καμία δύναμη να αντιδράσουν ή να ελέγξουν την κατάσταση.

Όπως πέρυσι δηλαδή, όπου οι… δε έκαναν ότι γούσταραν, με τον ΠΑΟΚ να είναι το θύμα της κατάστασης…

Καλά να πάθουν όμως όλοι… Και αυτοί που σφαγιάστηκαν σήμερα και αυτοί που σφαγιάστηκαν τις περασμένες αγωνιστικές…

Το πρωτάθλημα κύριοι τελείωσε όταν σε ένα βράδυ «έσβησαν από τον χάρτη» έναν από τους καλύτερους Έλληνες διαιτητές. Όταν εκείνο το βράδυ του Σεπτεμβρίου κατάφερε η νυν διοίκηση της Λίγκας, να «φάει» τον Δαλούκα για ένα και μόνο λάθος του, όλοι οι υπόλοιποι διαιτητές πήραν το μήνυμα. Ποιος από εκεί και πέρα να σκεφτεί να αδικήσει την ομάδα του προέδρου; Ποιος να σκεφτεί να ΜΗΝ την ευνοήσει; Εκεί τελείωσε τα πάντα…

Και όλοι οι άλλοι τι έκαναν εκείνο το βράδυ; Τις κότες… Καλά να πάθετε λοιπόν… Αφού κοιμόσασταν όρθιοι και σας έπιασαν στον ύπνο, καλά να πάθετε… Καθίστε τώρα να κλαίτε. Όλοι….

Απόψε όμως είναι και το βράδυ της ΝΤΡΟΠΗΣ για εμάς. Για την δημοσιογραφία που πέθανε. Για την δημοσιογραφία των… μουγγών. Αυτών που βλέπουν ένα και δύο εγκλήματα, αλλά τρέμουν να μιλήσουν… ΚΡΙΜΑ. Ντρεπόμαστε όλοι μας…

Γι’ αυτούς τους μουγγούς όμως, η μόνη που δεν έχει δικαίωμα να μιλάει είναι η ομάδα του Γιώργου Βαρδινογιάννη. Αυτού που πριν λίγες εβδομάδες έκανε «ντου» στα δημοσιογραφικά και επιχείρησε να κλείσει στόματα με το έτσι θέλω. Και τα κατάφερε…

Σήμερα όλοι είδαν στην τηλεόραση, αλλά κανείς από αυτούς που είχαν τον λόγο δεν μίλησε… Καλά να πάθετε και εσείς.. Εσείς του… δημοκρατικού Βαρδινογιάννη.

* Φυσικά όλα αυτά δεν αποτελούν δικαιολογία για τον ΠΑΟΚ και το -23.

* Ο Σισέ είπε ότι φεύγει, επειδή δεν αντέχει με όσα γίνονται στην Ελλάδα. Έπρεπε να φύγεις από πέρυσι…

ΠΗΓΗ: www.paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags