Facebook Pixel Σαν να ήταν χτες…
Life
| 2011-02-20 19:43:00

Σαν να ήταν χτες…

Σαν να ήταν χτες…

Αλβέρτης, Ρεντζιάς, Σιγάλας, Πρέλεβιτς φόρεσαν και πάλι φανέλες και σορτς και κόντρα στους παλαίμαχους της Μπαρτσελόνα έδειξαν ότι το μπάσκετ δεν… ξεχνιέται!

Όλα αυτά έγιναν στο φιλικό Ελλήνων παλαιμάχων εναντίον της Μπαρτσελόνα στα Ιωάννινα παρουσία 2000 θεατών.

Μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Κάρολος Παπούλιας. Τον αγώνα διαιτήτευσαν ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ανδρέας Λοβέρδος, ο Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, αρμόδιος για θέματα Διατροφής και Άθλησης, Χρήστος Αηδόνης, ο Σταύρος Δουβής, ο Κώστας Κορομηλάς και ο Ζήσης Χατζής.

Στo ημίχρονο  τιμήθηκε ο κ. Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος κατά την ομιλία του τόνισε: «Ως παλιός πρωταθλητής του στίβου και του βόλεϊ, τιμάτε όχι μόνο εμένα αλλά ολόκληρη την αθλητική οικογένεια. Αυτή η εκδήλωση είναι πολύ μεγάλη χαρά και τιμή για την πόλη μας. Γέμισε ο τόπος από μεγάλα ονόματα, ονόματα που συγκίνησαν χιλιάδες ευρωπαίους νέους. Ονόματα που είναι χαραγμένα στις μνήμες και την ιστορία.Το μήνυμα της ημέρας είναι ότι όλοι εμείς που αγαπάμε και ασχολούμαστε με τον αθλητισμό λέμε όχι στην βία στα γήπεδα και πρέπει να συστρατευτούμε εναντία στη βία. Δεν μπορεί μία μικρή μερίδα κακών φιλάθλων να αμαυρώνει τον αθλητισμό. Θέλουμε να γυρίσουμε τον αθλητισμό εκεί που τον γνωρίσαμε, εμείς οι παλαιότεροι, οι βετεράνοι, αλλά και να τον μάθουν οι νεότεροι. Ευχαριστώ για την τιμή που μου έγινε».

Για την ιστορία τον αγώνα κέρδισε η ελληνική ομάδα με 77-70, με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη να πετυχαίνει 23 πόντους.

Οι συνθέσεις:

ΕΛΛΑΔΑ: Αλβέρτης 23 (3), Λιμνιάτης 4, Κωνσταντινίδης 2, Πρελιεβιτς 8(2), Σιγάλας 8 (2), Μπαλογιάννης 12 (4), Τόλλιας 9 (1), Χρυσανθόπουλος, Μπουντούρης, Τζαλαλής 6, Παπαδόπουλος, Γιαννούλης 4, Ρετζιάς 1.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Χιμένεθ 24, Γκαλιλέα 9 (2), Εστεγιέρ 15, Ρετζιάς 4, Σαλβαδόρ Ντίαζ, Χουλιάν Ορτίθ, Μοντέρο, Χουάν Ντομίγκο Νέρο, Μανουέλ Μπος 13 (1), Φεράν Μαρτίνεθ 4, Τζόρντι Ντάρντε 2, Κίκε Αντρέου.

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags