Facebook Pixel H βαριά άρρωστη ΑΕΚ και ο «τζάμπα μάγκας», Σίτο Ριέρα
Life
| 2011-02-21 02:52:00

H βαριά άρρωστη ΑΕΚ και ο «τζάμπα μάγκας», Σίτο Ριέρα

H βαριά άρρωστη ΑΕΚ και ο «τζάμπα μάγκας», Σίτο Ριέρα

O Κώστας Μιαούλης γράφει για τη νέα γκέλα της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, τα βαριά συμπτώματα της ασθένειάς της και την άνανδρη επίθεση του Ριέρα στον Καφέ.

Δυστυχώς δεν ξέρω τι είναι αυτό που πρέπει να προβληματίζει την ΑΕΚ.

Η αγωνιστική εικόνα που πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο ή το ότι ποδοσφαιριστές άλλης ομάδας, χλευάζουν τους ποδοσφαιριστές της, την ώρα που μάλιστα κανένας από τους διαιτητή, βοηθό και 4ο δεν έχει δει τι έκανε ο Σίτο Ριέρα.

Ένας παίκτης που, ακόμα και μετά την θλιβερή ενέργεια του, συνέχισε να είναι προκλητικός απέναντι στον Παντελή Καφέ.

Αυτή η ΑΕΚ δεν αγγίζει πλέον τα όρια της απαξίωσης. Τα έχει ξεπεράσει προ πολλού και η κατρακύλα δεν έχει τέλος. Από εκεί και μετά -πέρα από το γεγονός πως ο Πανιώνιος θα έπρεπε να αγωνίζεται με δέκα ποδοσφαιριστές για ένα σχεδόν ολόκληρο ημίχρονο- η «Ένωση» για μια ακόμα φορά ήταν τρισάθλια.

Μια ανάπτυξη που δεν γίνεται ούτε σε αγώνα βετεράνων, με μια ομάδα που δεν έχει καθόλου ανάπτυξη από τα άκρα. Κάθε προσπάθεια αντεπίθεσης, αποτελούσε όνειρο απατηλό, αφού μέχρι να ξεκινήσει οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής μια κούρσα, η άμυνα του Πανιωνίου προλάβαινε να επιστρέψει και να πιεί… κι ένα καφεδάκι περιμένοντας.

Ο Μανόλο είδε πάλι το όνειρο κι έβαλε τέσσερις επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές. Με την γνωστή και απαραίτητη υποσημείωση πως ο Μπλάνκο δεν είναι δεξί χαφ και τον Μπαχά να δείχνει και πάλι εντελώς ανέτοιμος.

ΥΓ: Καταλαβαίνω πως πάνω στην ένταση του αγώνα πολλά μπορούν να συμβούν ανάμεσα σε δύο ποδοσφαιριστές. Το να χτυπήσεις όμως τον άλλον από πίσω -και στο κεφάλι- με μπουνιά είναι τουλάχιστον άνανδρο.

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags