Facebook Pixel Ενοχλήσεις στην καρδιά ο Ντεζούν Χαν...
Life
| 2012-07-10 19:46:00

Ενοχλήσεις στην καρδιά ο Ντεζούν Χαν...

Ενοχλήσεις στην καρδιά ο Ντεζούν Χαν...

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάζεται να είναι έτοιμος να κάνει άνοιγμα στην Κίνα και το όνομα του Ντεζούν Χαν βρίσκεται στο προσκήνιο. Στη χώρα του ο 23χρονος σέντερ βρίσκεται στο προσκήνιο για πιο σοβαρό λόγο, αφού νοσηλεύτηκε με ενοχλήσεις στην καρδιά! Ξανά!

Σύμφωνα με την κινέζικη ιστοσελίδα sina.com.cn με ημερομηνία 28/7, ο παίκτης υποχρεώθηκε να αποχωρήσει απ' την προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, λόγω ενοχλήσεων στην καρδιά, που τον οδήγησαν σε νοσοκομείου του Πεκίνου για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Τότε ο ομοσπονδιακός προπονητής της ομάδος, Μπομπ Ντάνγουλντ, εξήγησε πως «ο Ντεζούν Χαν χρειάστηκε να επιστρέψει οδικώς στο Πεκίνο, λόγω ενοχλήσεων στην καρδιά. Έχει ιστορικό 5 χρόνων και τις τελευταίες 3 ημέρες αισθανόταν μία αδιαθεσία».

Στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου (5/7) για το Stankovic Cup στην πόλη Γκουανγκζού ο προπονητής της κινέζικης ομάδος κλήθηκε να τοποθετηθεί για την απουσία του θηριώδη σέντερ απ' την αποστολή, εξηγώντας πως, «όπως έχουμε ξαναπεί, αντιμετωπίζει καρδιακά προβλήματα».

Ήδη στην Κίνα διέρρευσε η 12άδα εν όψει Λονδίνου κι όπως φαντάζει εύλογο ο παίκτης δεν βρίσκεται μεταξύ των επιλογών.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags