Facebook Pixel Κρύο καιρός για… διπλό!
Ποδόσφαιρο
| 2011-02-21 19:16:00

Κρύο καιρός για… διπλό!

Κρύο καιρός για… διπλό!

Υπό πολικές συνθήκες πραγματοποιείται αυτήν την ώρα η προπόνηση του ΠΑΟΚ στο παγωμένο Λουζνίκι!

Όλα είναι κατάλευκα από το χιόνι στην έδρα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπου θα γίνει την Τρίτη η ρεβάνς των «32» του Europa League. Αυτήν την ώρα ο ΠΑΟΚ προπονείται στον πλαστικό χλοοτάπητα του ρωσικού γηπέδου, με τους παίκτες του «Δικεφάλου» να επιδίδονται σε ασκήσεις με πολλά σουτ.

Ακολούθως ο Μάκης Χάβος χώρισε τους «ασπρόμαυρους» σε δύο ομάδες. Οι μεσοεπιθετικοί (Ιβιτς, Βιεϊρίνια,Σαλπιγγίδης και Μουσλίμοβιτς) έπαιξαν με τους αναπληρωματικούς, ενώ οι υπόλοιποι ήταν στην ομάδα των βασικών.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει καταλήξει ακόμα στην 11άδα που θα παρουσιάσει στο Λουζνίκι. Σύμφωνα όμως με τις δοκιμές που έχει κάνει μέχρι στιγμής, ο Κρέσιτς θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, ενώ η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τα δεξιά προς τα αριστερά από τους Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Τσιρίλο και Λίνο.

Στα αμυντικά χαφ θα παίξουν ο Γκαρσία με τον Τσουκαλά, με τον Βιτόλο να κάθεται στον πάγκο. Στις πτέρυγες ο Σαλπιγγίδης θα αγωνιστεί δεξιά με τον Βιεϊρίνια αριστερά, ενώ ο Ιβιτς θα έχει ρόλο επιτελικού χαφ και ο Μουσλίμοβιτς θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags