Facebook Pixel Πάνε για κινητοποιήσεις σε «Sentra» και «Goal»
Life
| 2011-02-21 19:34:00

Πάνε για κινητοποιήσεις σε «Sentra» και «Goal»

Πάνε για κινητοποιήσεις σε «Sentra» και «Goal»

Στον “Πήγασο” βρέθηκε αντιπροσωπεία της ΕΣΗΕΑ και συναντήθηκε με τους εργαζόμενους στο “GOAL”, το “Sentra FM” ζητώντας τους να μην υποκύψουν στις πιέσεις της εργοδοσίας.

Ράμος, Νταουντάκη και Σόμπολος εκπροσώπησαν την ΕΣΕΗΑ στα γραφεία του ¨Πήγασου” όπου είχαν συνάντηση με τους εργαζόμενους στο “Goal” και στο “Sentra FM”. Σκοπός των ανθρώπων της ΕΣΗΕΑ ήταν να δείξουν ότι βρίσκονται στο πλευρό των εργαζομένων, ενώ τους ενημέρωσαν για όλα συζητήθηκαν με τον Φ. Μπόμπολα.

Η ΕΣΗΕΑ ζήτησε από τους εργαζόμενους να μην υποκύψουν στις πιέσεις και να μην δεχθούν την εφαρμογή των μέτρων που έχει εξαγγείλει η εργοδοσία. Σύμφωνα με αυτά θυμίζουμε, προβλέπεται μείωση στους μισθούς, μείωση στην αποζημίωση των Κυριακάτικων και δεύτερο ρεπό μέσα στην εβδομάδα.

Τους επεσήμαναν ότι παρά τα όσα λέει ο κ. Μπόμπολας το “Goal” δεν πρόκειται να κλείσει και έκαναν την αποκάλυψη ότι και ο κ. Ψυχάρης απειλεί να κλείσει την “Εξέδρα” αν η ΕΣΗΕΑ δεν μπει στη διαδικασία να συζητήσει μειώσεις στους μισθούς και τη ΣΣΕ.
Οι άνθρωποι της ΕΣΗΕΑ είπαν στους εργαζόμενους να μην δεχθούν να πάρουν δεύτερο ρεπό, δεν απάντησαν όμως, όταν οι εργαζόμενοι τους ρώτησαν τι θα γίνει αν το λογιστήριο έτσι κι αλλιώς αφαιρέσει το ημερομίσθιο από το μισθό τους.

Τους ζήτησαν, ωστόσο, να κάνουν υπομονή και να περιμένουν τις ανακοινώσεις της ΕΣΗΕΑ, το δ.σ. της οποίας θα συνεδριάσει για το θέμα αύριο Τρίτη.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags