Facebook Pixel «Δεν είναι λύση η διακοπή»
Life
| 2011-02-21 22:26:00

«Δεν είναι λύση η διακοπή»

«Δεν είναι λύση η διακοπή»

Η διακοπή του πρωταθλήματος δεν είναι λύση για τη βία αλλά η διακοπή της χρηματοδότησης (!) είναι, σύμφωνα με τα όσα είπε ο γγΑ, Παναγιώτης Μπιτσαξής στο MEGA.

«Από τη πρώτη μέρα ως κυβέρνηση ανοίξαμε τρεις κλειστούς φακέλους αυτούς της βίας, των στημένων και το θέμα της διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ένα χρόνο μετά έχουν γίνει πολλές ανακοίνωσης και συγκεκριμένες πράξεις».

«Το να διακοπεί το πρωτάθλημα δεν είναι λύση. Το συμπέρασμα από το ντέρμπι δεν είναι το θέμα της βίας, ο απολογισμός θα γίνει στο σύνολο όλων των αγώνα. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να δούμε αν το ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να εξασφαλίσει από μόνο του την φερεγγυότητά του.

Εκτός από την αυστηροποίηση θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε θεσμικά αν το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι σε θέση να οργανώσει το πρωτάθλημά του. Πέρσι τέτοια εποχή είχαμε χειρότερα γεγονότα από τα φετινά και δεν διστάσαμε να κόψουμε την χρηματοδότηση από την πολιτεία. Πρέπει να εξετάσουμε για το αν θα κλείσει η στρόφιγγα της χρηματοδότησης».

Για το τι έκανε ο εισαγγελέας που βρέθηκε στο ματς: «Έχει εισηγηθεί προκαταρτική εξέταση. Αυτή την ώρα διεξάγεται έρευνα με τον εισαγγελέα, αλλά η ουσία είναι η μη κρατική χρηματοδότηση».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags