Facebook Pixel Ήρθε η UEFA για τα «ύποπτα»…
Life
| 2011-02-21 23:18:00

Ήρθε η UEFA για τα «ύποπτα»…

Ήρθε η UEFA για τα «ύποπτα»…

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τη Δευτέρα πως τέσσερα στελέχη της UEFA κατέθεσαν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών, Πόπη Παπανδρέου για το θέμα των ύποπτων αγώνων στην Ελλάδα.

Παράλληλα στα χέρια της Εισαγγελέα βρίσκεται και πέμπτος φάκελος με ύποπτα παιχνίδια ελληνικών πρωταθλημάτων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πέμπτος φάκελος, που έρχεται στην επιφάνεια, περιέχει αγώνες, που δεν έχουν παιχτεί στην ΟΠΑΠ Α.Ε., ενώ, βάσει των ίδιων πηγών, οι ομάδες που εμπλέκονται στα συγκεκριμένα παιχνίδια, δεν έχουν σημαντικές διαφοροποιήσεις από τους προηγούμενους φακέλους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Κατόπιν ενεργειών του προέδρου της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιου ήλθαν σήμερα στην Ελλάδα και κατέθεσαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Πόπη Παπανδρέου τέσσερα στελέχη της UEFA για το θέμα των φερόμενων ως ύποπτων αγώνων. Επρόκειτο για νομικούς και ειδικούς σε θέματα στοιχηματισμού (experts) της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας.

Η επιτυχής ολοκλήρωση της προσπάθειας για έλευση και κατάθεση ειδικών της UEFA, επιβεβαιώνει τη βούληση της ΕΠΟ να χυθεί άπλετο φως στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Υπενθυμίζεται σχετική δήλωση του κ. Πιλάβιου, ύστερα από συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. στην οποία ήταν παρών ο γ.γ.Α Π. Μπιτσαξής: «Πρέπει να κληθούν ως μάρτυρες εκπρόσωποι της UEFA για να καταθέσουν και αυτοί την εμπειρία τους, τους τρόπους και τις τεχνικές που οδηγούν στο να στέλνονται φάκελοι στις Ομοσπονδίες».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags