Facebook Pixel Κάποτε τους έλεγαν γραφικούς…
Life
| 2011-02-22 02:20:00

Κάποτε τους έλεγαν γραφικούς…

Κάποτε τους έλεγαν γραφικούς…

Τι είπαν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ στο άκουσμα της… πράσινης πρότασης, να μην παίξουν στην Εθνική οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Ο απόηχος του ντέρμπι στο Καραϊσκάκη, θύμισε λίγο ως πολύ κάτι από ένα ντέρμπι του παρελθόντος. Εννοούμε το ΑΕΚ-Ολυμπιακός που είχε πραγματοποιηθεί πριν από 11 χρόνια και είχε λήξει 0-2 υπέρ των «ερυθρόλευκων», με τα διαιτητικά αίσχη κάποιου… Δημητρόπουλου!

Μετά από αυτόν τον αγώνα Ατματσίδης, Κασάπης και Νικολαΐδης αποφάσισαν να μην ξανά παίξουν στην Εθνική, εξαιτίας της αδικίας που υπέστη η «Ένωση». Τότε κάποιοι δημοσιογράφοι, φίλαθλοι άλλων ομάδων και άλλοι, κατηγόρησαν τους τρεις ποδοσφαιριστές του «Δικέφαλου αετού» ως γραφικούς! Για την ακρίβεια δεν τους κατηγόρησαν, τους έκραξαν με όλη τη σημασία της λέξεως…

Πέρασαν έντεκα χρόνια από τότε. Μετά το ντέρμπι του Σαββάτου ο Παναθηναϊκός έφυγε το ίδιο αγανακτισμένος από τα διαιτητικά αμαρτήματα. Ε, πάνω στον αναβρασμό, κάποιοι έριξαν την ίδια πρόταση στο τραπέζι…

Στα «κιτρινόμαυρα» στέκια του διαδικτύου πάντως γελούνε με αυτήν την… κωλοτούμπα. «Τώρα κανείς δεν τους κατηγορεί ως γραφικούς» έλεγαν στις συζητήσεις τους κάποιοι Ενωσίτες.

Έχουν άδικο;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags