Facebook Pixel «Μην πέσεις στα χέρια μου!»
Life
| 2011-02-22 12:48:00

«Μην πέσεις στα χέρια μου!»

«Μην πέσεις στα χέρια μου!»

Είχε γλιτώσει στο ΟΑΚΑ ξύλο από... γυναίκα ο Πρετεντέρης, όταν έβριζε παίκτες αντιπάλων!

Επειδή έχει γίνει χαμός σήμερα με το βίντεο που δείχνει τον Πρετεντέρη να πετάει μπουκάλια σε αγώνα μπάσκετ, θα σας θυμίσουμε κι άλλο ένα περιστατικό, όπου ο γνωστός δημοσιογράφος την γλίτωσε πολύ φτηνά. Και, μάλιστα, παραλίγο να φάει ξύλο από… γυναίκα!

Πριν από αρκετά χρόνια ο Παναθηναϊκός υποδεχόταν στο ΟΑΚΑ τον Απόλλωνα Αθηνών. Οι φιλοξενούμενοι σκοράρισαν με τον πρώην παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννη Τάτση, ο οποίος πανηγύρισε, όπως ήταν λογικό, το γκολ της ομάδας του.

Ο Πρετεντέρης, που καθόταν στα επίσημα όπως πάντα, έγινε έξαλλος με το γκολ του Απόλλωνα κι άρχισε να σκυλοβρίζει τον Τάτση και τους φιλοξενούμενους. Κάτι που είχε γραφτεί στον Τύπο της εποχής.

Για κακή του τύχη του Πρετεντέρη λίγο πιο κάτω στα επίσημα του ΟΑΚΑ καθόταν με την παρέα της η αδερφή του Τάτση. Που ήταν διεθνής αρσιβαρίστρια εκείνη την εποχή! Με το που άκουσε να της βρίζουν χυδαία τον αδερφό, η αρσιβαρίστρια έγινε έξαλλη, με το δίκιο της. Και ήθελε να πλακώσει τον Πρετεντέρη, κάτι που μάλλον έμοιαζε εύκολο έτσι δυνατή όπως ήταν η αθλήτρια. Τελικά, έπεσαν στην μέση διάφοροι και ο δημοσιογράφος γλίτωσε στο τσακ την τριπλή ξεφτίλα. Κι επειδή έβριζε έναν ποδοσφαιριστή, αλλά κι επειδή θα έτρωγε καρπαζιά, πόσω μάλιστα από μια… γυναίκα μπροστά σε όλους στο ΟΑΚΑ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags