22/02/11 - 23:08

«Λίγη τύχη και θα περνάγαμε»

Σίγουρα, ήτανε άτυχος ο ΠΑΟΚ αλλά και εσύ ρε Σάλπι αν έκανες καλύτερο πλασέ μπορεί τώρα ο «Δικέφαλος» να ήταν στους «16». Διαβάστε τι είπε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μετά την ισοπαλία στο Λουζνίκι.

«Λίγη τύχη και θα περνάγαμε»
25.183views 0shares

«Μένει η καλή εμφάνιση μόνο και τίποτα άλλο. Δεν είχαμε καθόλου τύχη. Χάσαμε πέντε καλές ευκαιρίες και αν είχαμε λίγη τύχη εμείς θα είχαμε περάσει. Δεν πρόλαβα τη μπάλα στη φάση μου. Εκανα τάκλιν και ίσα ίσα την πρόλαβα με τη μύτη», είπε αρχικά ο Σάλπι και συνέχισε:

«Σήμερα τελείωσε η προσπάθεια στην Ευρώπη. Μόνο όμορφες στιγμές μας μένουν και πλέον κοιτάμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο».

Για την καλύτερη σημερινή εμφάνιση: «Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Στο πρώτο παιχνίδι, ήμασταν καλοί για 20 λεπτά και μετά τον είχε η ΤΣΣΚΑ. Σήμερα κάναμε πολύ καλές ευκαιρίες, αλλά μας έλειψε η τύχη. Θέλουμε να παίζουμε το ίδιο καλά σε όλα τα παιχνίδια. Σε όλες τις ομάδες, κάποιες φορές δεν είσαι σε καλή μέρα. Συμβαίνει. Αλλά δεν είναι κάτι που έχουμε στο μυαλό μας»

Για το τι μένει μετά την πορεία του ΠΑΟΚ: «Σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει χαρά. Το μόνο που μένει είναι η πικρία. Το όμορφο σημάδι είναι ότι παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και το δείξαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ