24/02/11 - 17:49

"Εργοτέλη, γερά η Ευρώπη είναι κοντά…"

Ως τη μεγαλύτερη πρόκληση για τον Εργοτέλη χαρακτήρισε ο Απόστολος Παπουτσάκης το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ, αφού η κρητική ομάδα έχει μεγάλη ευκαιρία για έξοδο στην Ευρώπη.

"Εργοτέλη, γερά η Ευρώπη είναι κοντά…"
32.569views 0shares

Ο πρόεδρος του Εργοτέλη, δήλωσε συγκεκριμένα στην επίσημη ιστοσελίδα του ηρακλειώτικου συλλόγου: «Η εβδομάδα που διανύουμε είναι σε αγωνιστικό επίπεδο η σημαντικότερη στην μέχρι τώρα πορεία του Εργοτέλη. Και δεν αναφέρομαι μόνο στη φετινή σεζόν.

Ο αγώνας της Κυριακής με την ΑΕΚ είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που έχει αντιμετωπίσει η ομάδα μας. Μια πρόκληση που δεν αφορά μόνο τον Εργοτέλη, αλλά ολόκληρη την Κρήτη. Το όνειρο της Ευρώπης δεν είναι πια μακριά. Όλοι μαζί μπορούμε να το κάνουμε πραγματικότητα.

Όλοι μαζί θα φωνάξουμε, όλοι μαζί θα ωθήσουμε τους παίκτες μας, όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε μια ιστορική νίκη. Το ραντεβού μας είναι την Κυριακή στις 5 το απόγευμα στο Παγκρήτιο στάδιο. Γιατί ο στόχος μας ενώνει. Γιατί αυτή η νίκη είναι υπόθεση όλης της Κρήτης».

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ βρίσκεται στην 4η θέση του πίνακα με 34 βαθμούς, ενώ ο Εργοτέλης 7ος με 31. Οπότε με νίκη οι Κρητικοί μπορούν να πιάσουν την «Ένωση» στη 4η θέση και γιατί όχι να διεκδικήσουν και αυτοί ένα εισιτήριο για τα πλέι οφ.
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ