Facebook Pixel «Glory Glory Man United… και στην Ελλάδα» (ΦΩΤΟ)
Life
| 2011-02-24 18:35:00

«Glory Glory Man United… και στην Ελλάδα» (ΦΩΤΟ)

«Glory Glory Man United… και στην Ελλάδα» (ΦΩΤΟ)

Το πρώτο κλαμπ φιλάθλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ελλάδα έκανε τα εγκαίνια του την Τετάρτη το βράδυ και μπορεί η εκδήλωση να μην  συνοδεύτηκε από γκολ, αφού οι «μπέμπηδες» έμειναν στο 0-0 με τη Μαρσέιγ, ωστόσο η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική.
 

Το σχετικό Δελτίο Τύπου:

Αργήσαμε λίγο, αλλά είμαστε εδώ. Η καρδιά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτυπά δυνατά και στην Αθήνα, έξι χρόνια μετά την ίδρυση της αναγνωρισμένης από την αγαπημένο μας σύλλογο λέσχης της Θεσσαλονίκης.

Ταεπίσημα... γεννητούριατουManchester United Hellenic Supporters Club Athens Branch (ΠανελλήνιαΛέσχηΦίλωνManchester United ΠαράρτημαΑθηνών) έγινανπροχθέςτοβράδυστηνJames Joyce Irish Pub πουβρίσκεταιστηνοδόΆστιγγος12 στοΜοναστηράκι. Εκεί, οι εν Ελλάδι «Red Devils» κόψαμε την πρωτοχρονιάτική πίτα μας, μιλήσαμε –αλλά και… τραγουδήσαμε- για την αγαπημένη μας ομάδα και όλα αυτά τα συνδυάσαμε με την παρακολούθηση του αγώνα με τη Μαρσέιγ.

Γκολ δεν πανηγυρίσαμε (υπάρχει, όμως, και η ρεβάνς του Ολντ Τράφορντ) αλλά η βραδιά μας ήταν συναρπαστική, μαγική, κατακόκκινη! Περίπου 200 φίλοι του δημοφιλέστερου συλλόγου της Γης εγκαινίασαν και επισήμως τη «ζωή» του αθηναϊκού παραρτήματος της λέσχης μας και κάποια από τα μέλη κέρδισαν τα τυχερά φλουριά της πίτας που ως «έπαθλο» είχαν δύο ρετρό φανέλες της ομάδας. Η «ψυχή» του αθηναϊκού κλαμπ Αργύρης Τσακιργιάννης και η κατά το ήμισυ συμπατριώτισσα του Σερ Αλεξ, Θάλεια Μαρία Λόβερινγκ, ήταν τα τυχερά μέλη που έφυγαν από την εκδήλωση με τα... ιερά κειμήλια.
Ο πρόεδρος της λέσχης της Θεσσαλονίκης Γιάννης Καμπούρης, που βρέθηκε στην Αθήνα μαζί με τον γραμματέα Ηλία Λάζο και τον υπεύθυνο επικοινωνίας Σταύρο Μακρή, ήταν ήταν αυτός που έκοψε την πίτα και που στον σύντομο λόγο του ευχήθηκε υγεία και ευτυχία στους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θριάμβους στην αγαπημένη μας ομάδα. Σημειωτέον ότι στην παρέα μας βρέθηκαν και μέλη του συνδέσμου της Λίβερπουλ με επικεφαλής τον πρόεδρό τους Γιάννη Σκοτίδα.

Οσοι θέλουν  να έρθουν στην παρέα μας, μπορούν να ενημερωθούν από τη σελίδα MAN UTD HELLENIC SUPPORTERS CLUB στο Facebook, μέσω της οποίας θα γίνεται κάθε επίσημη ενημέρωση για τις δραστηριότητές μας. Μπορούν επίσης να απευθυνθούν για εγγραφές στον κ. Γιάννη Καμπούρη (6944502554) και για τις δραστηριότητές του αθηναϊκού παραρτήματος στον κ. Αργύρη Τσακιργιάννη (6938975761)

* Για ΔΩΡΕΑΝ φωτογραφίες από την εκδήλωση, στο www.intime.gr στο «Αρχείο»

GLORY GLORY MAN UNITED

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags