Facebook Pixel «Ξεκουράστηκα και ίσως γυρίσω…»
Life
| 2011-02-24 20:02:00

«Ξεκουράστηκα και ίσως γυρίσω…»

«Ξεκουράστηκα και ίσως γυρίσω…»

Ο Θοδωρής Παπουλακάς μπορεί να απουσίαζε από την εθνική Ελλάδας στις τελευταίες δύο μεγάλες διοργανώσεις, ωστόσο όπως δήλωσε ο ίδιος, η επιστροφή του δεν απίθανη…

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της FIBA, ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, άφησε τα πάντα «ανοιχτά» σχετικά με το ενδεχόμενο να (ξανα)φορέσει τη φανέλα της εθνικής ομάδας στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας το καλοκαίρι.

Ο «Τεό» είπε: «Δεν γνωρίζω ακόμα τι θα κάνω. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να είμαι υγιής ως τότε. Συνεχίζω τη σκληρή δουλειά και ο μοναδικός λόγος που απουσίασα από την εθνική ομάδα τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια είναι οι τραυματισμοί που με ταλαιπώρησαν μέσα στις σεζόν. Αυτή η κατάσταση μου έδωσε την ευκαιρία να ξεκουραστώ, να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά και τα αποτελέσματα τα βλέπετε».

Σχετικά με την απουσία του από το πρόσφατο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας, σχολίασε: «Είχα ένα τραυματισμό στο γόνατο και δεν ήμουν καλά. Οπότε έπρεπε να προστατευτώ από το ενδεχόμενο υποτροπής. Από τη στιγμή που δεν ένιωθα 100% έτοιμος για να βοηθήσω την εθνική, καλύτερα που δεν αγωνίστηκα. Τώρα το μόνο που με ενδιαφέρει είναι ο Ολυμπιακός».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags