Facebook Pixel «Παιδιά, να ανασάνουν λίγο και οι παππούδες…»
Life
| 2011-02-24 21:25:00

«Παιδιά, να ανασάνουν λίγο και οι παππούδες…»

«Παιδιά, να ανασάνουν λίγο και οι παππούδες…»

Από τις δοκιμές που έκανε ο Μανόλο Χιμένεθ στην προπόνηση της Πέμπτης, φάνηκε ότι ο Ισπανός κατά πάσα πιθανότητα θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα με Εργοτέλη, ξεκουράζοντας Λυμπερόπουλο και Δέλλα.

O Νίκος Λυμπερόπουλος με τον Τραϊανό Δέλλα είναι δύο από τους πολυτιμότερους και εμπειρότερους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι αμφότεροι είναι πατημένα…. 35, έχουν περισσότερα λεπτά συμμετοχής και από παίκτες μικρότερης ηλικίας.

Απ’ ότι φαίνεται όμως, ο Μανόλο Χιμένεθ ετοιμάζεται να τους δώσει τις απαραίτητες ανάσες στο παιχνίδι του Παγκρητίου την Κυριακή, αφού από εβδομάδα είναι ο αγώνας του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Στην προπόνηση της Πέμπτης, ο Ισπανός τεχνικός έδειξε κάποια δείγματα για το πώς θα παρατάξει την ΑΕΚ στο Ηράκλειο. Στο κέντρο της άμυνας έπαιξαν μαζί Ματέος και Νασούτι, δεξί μπακ ο Γεωργέας, αριστερό ο Λαγός, ενώ αμυντικά χαφ ήταν οι Καφές και Μίτσελ.

Στις πτέρυγες έπαιξαν Λεονάρντο και Μπερνς με τον Γκερέιρο πίσω από τον Μπλάνκο, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός προωθημένος. Αυτό το σχήμα βέβαια, δεν σημαίνει ότι είναι και το επικρατέστερο, αφού κατά πάσα πιθανότητα, ο Καράμπελας θα παίξει αριστερό μπακ και ο Μανωλάς θα λάβει μία θέση στο κέντρο της άμυνας.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags