Facebook Pixel Τώρα το θυμήθηκες, Stelios;
Life
| 2011-02-25 13:16:00

Τώρα το θυμήθηκες, Stelios;

Τώρα το θυμήθηκες, Stelios;

Αν και κάπως... αργά, ο Στέλιος Γιαννακόπουλος σχολίασε ως πρόεδρος του ΠΣΑΠ ότι το σημαντικό είναι «να εξασφαλιστεί η σωματική ακεραιότητα των παικτών», καταδικάζοντας τα επεισόδια στα ελληνικά γήπεδα.  

Ο παλαίμαχος άσος μίλησε αναλυτικά για:

Για την αντίδρασή του για τα γεγονότα του ντέρμπι: «Μερικοί περιμένουν υπομονετικά μέχρι να εξαντληθεί η υπομονή μας. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω τι έχει κάνει ο ΠΣΑΠ, αλλά έχουν γίνει πράξεις. Θα φανούν όλα τις επόμενες ημέρες.

Σε όλες τις κατηγορίες και όχι μόνο στη Σούπερ Λίγκα που είναι η βιτρίνα, γίνονται διάφορα αίσχη, οι ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν καταστάσεις που γίνονται μόνο στην Ελλάδα και σε κάποιο άλλο κράτος πολύ πιο υποανάπτυκτο από εμάς».

Για την αντίδραση του ΠΣΑΠ: «Δεν μπορούμε να πάρουμε τους παίκτες από το χέρι και να τους πούμε φύγετε. Είχαμε μια συνάντηση με τα παιδιά του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ και πήραμε κάποιες αποφάσεις, οι οποίες θα ανακοινωθούν αργότερα.

Καταδικάσαμε τις συμπεριφορές των παικτών και σαν Όργανο και εγώ σαν Στέλιος. Σε ένα ντέρμπι τα νεύρα είναι τεντωμένα και μπορεί ένας ποδοσφαιριστής να κάνει κάτι που μετά θα το μετανιώσει. Πρέπει βέβαια να μάθει να χαλιναγωγείται, να κρατάει τα νεύρα του. Ο παίκτης όταν βλέπει ο άλλος να έρχεται επάνω του με άγριες διαθέσεις πρέπει να αμυνθεί.

Με πείραξε που γράψανε πολλοί δημοσιογράφοι ότι ο ΠΣΑΠ δεν έκανε τίποτα. Οι ποδοσφαιριστές είναι γύρω από το Όργανό τους στο εξωτερικό, σε αντίθεση με την Ελλάδα. Αυτό έχουμε φροντίσει και κάνουμε και αρκετοί έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας. Μερικοί θέλουν να βλέπουν τον ΠΣΑΠ ανενεργό και χωρίς δύναμη, αλλά εγώ πιστεύω ότι σιγά-σιγά αυτό αλλάζει. Ο χρόνος θα δείξει αν αυτό έχει αρχίσει να αλλάζει».

Για τις ενέργειες που θα γίνουν στη συνέχεια: «Έχουμε πάρει εγγυήσεις από ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα ότι θα είναι μαζί μας. Η πιο σημαντική πρότασή μας είναι να εξασφαλιστεί η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών, είναι αυτονόητο, αλλά δεν ισχύει στην Ελλάδα. Αν πας να εκτελέσεις κόρνερ και φοβάσαι μην σου έρθει κανένας τσιμεντόλιθος πως θα παίξεις;»
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags