Facebook Pixel «Παιδάκια, ελάτε να παίξουμε!»
Life
| 2011-02-25 18:22:00

«Παιδάκια, ελάτε να παίξουμε!»

«Παιδάκια, ελάτε να παίξουμε!»

Ανακοίνωση μέσω της οποίας επιβεβαιώνει ότι ο τελικός του Κυπέλλου θα γίνει με θεατές μαθητές του δημοτικού, εξέδωσε η ΕΟΚ…

Όπως αναφέρει σε αυτή, το υπουργείο Παιδειάς έχει την υποχρέωση για τη διάθεση των εισιτηρίων/προσκλήσεων και την ευθύνη για την ταυτοποίηση των στοιχείων των μαθητών και κηδεμόνων.

Αναλυτικά:

«Την Κυριακή 6 Μαρτίου 2010, όπως είχε εξ αρχής προγραμματιστεί, θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ανδρών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης παρά την αρχή της θέση ότι οι αγώνες πρέπει να διεξάγονται παρουσία φιλάθλων των δύο ομάδων, αποδέχτηκε για λόγους ασφαλείας την πρόταση της Πολιτείας και της Αστυνομίας για τη διεξαγωγή του αγώνα με θεατές μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και απαραίτητη συνοδεία των γονέων/κηδεμόνων τους.

Το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, ανέλαβε την υποχρέωση για τη διάθεση των εισιτηρίων/προσκλήσεων και την ευθύνη για την ταυτοποίηση των στοιχείων μαθητών και γονέων/κηδεμόνων.

Καλούνται οι μαθητές ή οι γονείς τους που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ανδρών να απευθυνθούν στις διευθύνσεις των σχολείων τους».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags