Facebook Pixel Και πολύ άργησε ο Πανόπουλος!
Life
| 2011-02-25 19:07:00

Και πολύ άργησε ο Πανόπουλος!

Και πολύ άργησε ο Πανόπουλος!

Ανακοίνωση για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός εξέδωσε και η ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθη…

Η ακριτική καταφέρεται κατά των προέδρων των δύο «αιωνίων», καταλήγοντας πως «οι άνω παράγοντες επιτελούν πρωτίστως κοινωνικό έργο και είναι υπεύθυνοι έμμεσα ή άμεσα απέναντι στην κοινωνία και στα παιδιά που μεγαλώνουμε όλοι μας».

Αναλυτικά:

«Τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και αυτοί που πρωταγωνίστησαν σε αυτά, έφεραν το ποδόσφαιρο 50 χρόνια πίσω.

Πριν λίγο καιρό το ποδόσφαιρο είχε πάει πολλά χρόνια πίσω, όταν οπαδοί κυνήγησαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο παίκτες της ομάδας τους. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει καλές και μόνο καλές προθέσεις για το μέλλον του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν δικαιούται να έχει παρά μόνο καλές προθέσεις, γιατί εάν δεν έχει καταλάβει μέχρι τώρα, ήρθε η στιγμή να το καταλάβει και αυτός, όπως και ο εκάστοτε Πρόεδρος του Παναθηναϊκού, ότι εκτός των άλλων, οι ως άνω παράγοντες επιτελούν πρωτίστως κοινωνικό έργο και είναι υπεύθυνοι έμμεσα ή άμεσα απέναντι στην κοινωνία και στα παιδιά που μεγαλώνουμε όλοι μας».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags