Facebook Pixel Συγκλονιστικές εξελίξεις μετά τη δολοφονία
Life
| 2011-02-26 15:52:00

Συγκλονιστικές εξελίξεις μετά τη δολοφονία

Συγκλονιστικές εξελίξεις μετά τη δολοφονία

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στη «Ζωή της Άλλης» μετά τη δολοφονία του Στέφανου από την πανούργα Ξένια.

Ενώ συγγενείς και φίλοι τον ψάχνουν απεγνωσμένα, την «απάντηση» την παίρνουν από ένα μήνυμα που λαμβάνουν όλοι στα κινητά τους και στο οποίο ο Στέφανος τους ανακοινώνει ότι αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του γιατί δεν άντεξε άλλο την ασθένεια του.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί, και πόσο μάλλον η Ελπίδα που από τη μία έχασε τον άντρα της ζωής της, και από την άλλη δεν πρόλαβε να την ενημερώσει για τις ανακαλύψεις που έκανε με το θέμα των γονιών της.

Η ραδιούργα Ξένια από την άλλη, συνειδητοποιεί τι έκανε, αλλά πλέον είναι αργά. Ο άνθρωπος που αγάπησε όσο τίποτα στον κόσμο, «έφυγε» μέσα από τα δικά της χέρια. Ωστόσο μέχρι στιγμής κανείς δεν την υποπτεύεται, εκτός από τον Ανδρόνικο που όμως δεν μπορεί να το αποδείξει.

Τα προβλήματα για την Ξένια δεν σταματούν εδώ. Ο παραγωγός Φιλίππου που είναι ερωτευμένος μαζί της και εκείνη τον αγνοεί, έχει περάσει στην αντεπίθεση και την «πληρώνει» με το ίδιο νόμισμα. Τώρα που χρειάζεται τη στήριξη του και που η θέση της στην εκπομπή είναι επισφαλής, εκείνος έχει θυμώσει μαζί της. Με τις γαλιφιές της, θα καταφέρει να τον «μαλακώσει», αλλά θα είναι για λίγο.

Ανατροπές θα έχει το σίριαλ και για τους υπόλοιπους ήρωες:

Ντορίτα-Νικόλας: η σχέση τους βρίσκεται στον «αέρα». Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν, αλλά με τι σχέση τους δεν έχουν βγάλει άκρη. Εκείνη φλερτάρει με τον Φίλιππο και εκείνος με την Πόλα.

Κάτια-Πέτρος: Το πρώην ζευγάρι κάνει μια νέα αρχή. Ο Πέτρος είναι δίπλα στην Κάτια στα δύσκολα και εκείνη δεν το παραβλέπει. Πώς θα τον δεχτεί όμως η οικογένεια; Θα του αφοσιωθεί πλήρως η Κάτια;

Φάνης-Λίλιαν-Τόνια: Το ερωτικό τρίγωνο είναι περίπλοκο και με κακό τέλος για έναν από τους τρεις. Από τη μία ο Φάνης έχει να σκεφτεί ότι η Λίλιαν τον στήριξε σε όλα τα προβλήματα, και από την άλλη έχει να δει τι θα κάνει με την Τόνια, τον μεγάλο έρωτα του, που έχει επιστρέψει δυναμικά στη ζωή του. Ποια θα διαλέξει;

Τζώρτζης: αναγκάζεται να φύγει για Αμερική, αφήνοντας πίσω την αγαπημένη του Έλενα που δεν μπορεί να τον ακολουθήσει. Ωστόσο, μετά από ένα διάστημα απουσίας, ο Τζώρτζης θα επιστρέψει, θα δώσει απαντήσεις σε όλα τα μυστήρια και θα διεκδικήσει ξανά την Έλενα.

Όσο για τον Στάθη; Μπορεί να νόμιζε πως κατάφερε να παγιδεύσει την Ξένια, αλλά τελικά εκείνη του την φέρνει και λίγο πριν υλοποιήσει τα σχέδια του (να ζήσει τη μεγάλη ζωή με την κοπέλα του Αμάντα), έρχονται τα πάνω κάτω!

Πηγή: ΤV-ΖΑΠΙΝΓΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags