Facebook Pixel Πάγκαλε, υπάρχει και ποινική δίωξη για τον Τζόρβα
Life
| 2011-02-26 18:43:00

Πάγκαλε, υπάρχει και ποινική δίωξη για τον Τζόρβα

Πάγκαλε, υπάρχει και ποινική δίωξη για τον Τζόρβα

Ο Πάγκαλος έχει ξεχάσει τα Ίμια και τον Οτσαλάν. Φυσικά και τα έχει ξεχάσει… Και τον Τζόρβα έχει βγάλει από το μυαλό του; Πιθανότατα.

Θυμόσαστε, κύριε αντιπρόεδρε της κυβέρνησης, τι είχε γίνει το 2009; Με το ΠΑΣΟΚ στην πολιτική εξουσία και τον Κόκκαλη στην ποδοσφαιρική.

Στο ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, ξανά στο Καραϊσκάκη, ο Τζόρβας είχε δεχτεί πυροβολισμούς με αεροβόλο και είχε τραυματιστεί. Η εισαγγελία διέταξε προκαταρκτική εξέταση κι εν τέλει στις 11 Δεκεμβρίου 2009, βγήκε η εξής είδηση, έτσι όπως την αναδημοσιεύουμε από την εφημερίδα Τα Νέα:

«Ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου για δέκα αδικήματα άσκησε ο αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών Πειραιά, Ηλίας Κωνσταντακόπουλος, σχετικά με την υπόθεση του Αλέξανδρου Τζόρβα και το ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού.

Η δίωξη ασκήθηκε για συνολικά δέκα αδικήματα: Για επικίνδυνη σωματική βλάβη, για παράνομη οπλοφορία, για παράνομη οπλοχρησία, διακεκριμένη περίπτωση φθοράς πράγματος που κινδυνεύει για κοινό όφελος, για διακεκριμένη περίπτωση φθοράς που τελέστηκε με φωτιά, για ρίψη προς τον αγωνιστικό χώρο και εναντίον άλλου, αντικειμένου που μπορεί να προκαλέσει έστω και ελαφρά σωματική βλάβη, για κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες, για για χρήση αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες, για κατοχή βεγγαλικών, καπνογόνων και κροτίδων, για χρήση βεγγαλικών, καπνογόνων και κροτίδων».

Αλήθεια, μπορεί να μας πει η κυβέρνηση τι απέγινε με εκείνη την ποινική δίωξη; Ο Τζόρβας έχει ακόμα τα σημάδια στο κορμί του. Μήπως συζητήθηκε κι αυτό το θέμα στο ραντεβού της τρόικας την Πέμπτη ή το ξεχάσανε;
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags