Facebook Pixel Τετ-α-τετ Σαββίδη με Βρύζα
Life
| 2012-09-09 22:47:00

Τετ-α-τετ Σαββίδη με Βρύζα

Τετ-α-τετ Σαββίδη με Βρύζα

Το πρώτο ουσιαστικό τετ-α-τετ είχαν χθες Ιβάν Σαββίδης και Ζήσης Βρύζας, μετά την πρώτη συνάντηση γνωριμίας, που είχαν όταν ο ομογενής επιχειρηματίας ανέλαβε τον ΠΑΟΚ. Το ραντεβού έγινε χθες Σάββατο σε ξενοδοχείο της περιοχής αεροδρομίου, ύστερα από σχετικό αίτημα του Βρύζα, ο οποίος στο περιθώριο της επίσκεψης Σαββίδη στην Τούμπα την Τετάρτη, του ζήτησε να συναντηθούν για να μιλήσουν.
 

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ δεν έδειξε αρχικά τόσο ζεστός (προφανώς γιατί είχε φορτωμένο πρόγραμμα αυτές τις μέρες), αλλά χθες ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΠΑΕ ότι μπορούν να βρεθούν στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, και συναντήθηκαν.

Ο Βρύζας, που ένιωσε τον τελευταίο καιρό τον ρόλο του να υποβαθμίζεται, μετά την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ από τον Σαββίδη, θέλησε να μάθει από πρώτο χέρι τα σχέδια του νέου ιδιοκτήτη για την ομάδα και το πώς θα λειτουργήσει από εδώ και στο εξής (δεν έχει διαρρεύσει αν αυτά που άκουσε τον ικανοποίησαν ή όχι).

Άλλωστε, σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν υπάρχει αλλαγή ιδιοκτησίας, μπορεί να υπάρχει μία σύγχυση, μέχρι να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο και μάλλον χρειάζεται κάποιος χρόνος μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο και οι ρόλοι του καθενός.

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags