26/02/11 - 20:35

Αλήθειες και ψέματα για την αποχή

Ο Δημήτρης Τζορμπατζόγλου γράφει για το θέμα που δημιουργήθηκε στον ΠΑΟΚ με τις πληρωμές των παικτών και εξηγεί γιατί υπάρχει αυτή η καθυστέρηση.

Αλήθειες και ψέματα για την αποχή
27.413views 0shares

Άλλη μία περιπέτεια για τον ΠΑΟΚ σε αυτή την τεράστια χρονιά. Έγινε και αυτό. Οι παίκτες της ομάδας έκαναν αποχή στον πιο ποδοσφαιρικό πρόεδρο που πέρασε ποτέ από τον σύλλογο….

Η ιστορία έχει πολλές αλήθειες και ένα ψέμα… Θα τα αναφέρω όλα για να βγάλουν όλοι συμπεράσματα.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ

- Οι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι απλήρωτοι. ΠΟΤΕ κανείς δεν είπε το αντίθετο. (Αυτό για μερικούς ανόητους, που ξύπνησαν σήμερα).

- Η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών της ομάδας έχει πληρωθεί και το Νοέμβριο. Οι πιο πολλοί λοιπόν είναι απλήρωτοι δύο μήνες!

- Υπάρχουν Έλληνες παίκτες στον ΠΑΟΚ οι οποίοι δεν έχουν πάρει δόσεις από Σεπτέμβριο!

- Αυτοί οι Έλληνες σήμερα επέμεναν ότι έπρεπε να βγει μόνο ανακοίνωση, αλλά να γίνει κανονικά η προπόνηση.

- Σήμερα στους λογαριασμούς των παικτών μπήκαν 410 χιλιάδες ευρώ και όχι 600 όπως αναμένονταν, μια και χορηγός εταιρεία αντιμετώπισε πρόβλημα και θα πληρώσει την Τρίτη. Τόσο μεγάλη καθυστέρηση.

- Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν έχουν πάρει το πριμ που ορίζεται στα συμβόλαιά τους για την συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς ληγκ.

- Οι παίκτες πήραν έξτρα μπόνους 300 χιλιάδων το οποίο τους έταξε ο Ζαγοράκης μόλις κέρδισαν τα περσινά πλέϊ οφ. Τους έδωσε λοιπόν τα άγραφα και όχι αυτά που έτσι και αλλιώς θα πάρουν.

- Ο Ζαγοράκης τους έχει τάξει και άλλα έξτρα πριμ. Και για την πρόκριση στους 32 και έξτρα ποσό στον καθένα για την πρόκριση επί του Ολυμπιακού.

- Νεαροί παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν οικονομικά προβλήματα, λόγω μικρών απολαβών. Αυτοί για κάθε τους θέμα απευθύνονται στον τεχνικό διευθυντή.

- Προχθές ο Ζαγοράκης τους κάλεσε σε διάλογο για την ερχόμενη Δευτέρα.

- Και που έκαναν αποχή οι παίκτες, το χρονοδιάγραμμα πληρωμών ΔΕΝ πρόκειται να αλλάξει γιατί ΔΕΝ μπορεί να αλλάξει.

- Παίκτης του ΠΑΟΚ απείλησε σήμερα ότι θα φύγει επειδή η ΠΑΕ δεν έχει καταβάλει δύο ενοίκια στο σπίτι του! Πρόκειται για πληρωμένο μέχρι το Νοέμβριο παίκτη, ο οποίος δεν έχει πάρει 1000-1500 ευρώ για ενοίκια του σπιτιού του, τα οποία και ΔΕΝ πληρώνει!

- Σήμερα έβγαλε λόγο περί των οικονομικών, παίκτης που αρνούνταν με μανία να φύγει από τον ΠΑΟΚ, έστω και αν βρέθηκε ομάδα γι’ αυτόν που θα του πλήρωνε το ίδιο συμβόλαιο.

- Ο Ζαγοράκης έβγαλε ανακοίνωση – μνημείο. Και όμως το «έφαγε» και αυτό που του έκαναν για να μην χαλάσει το κλίμα. Πόσα ακόμη θα καταπιεί όμως; Όταν θα τον ψάχνετε όλοι εσείς θα είναι αργά. Βέβαια κάποιοι από αυτούς θα ξεκουμπιστούν νωρίτερα το ερχόμενο καλοκαίρι… Και θα πάνε να έχουν πρόεδρο τον Κούγια και τον Μπέο…

- Εγώ δεν πρόκειται σήμερα να γράψω κανένα όνομα. Δεν κάνει. Όταν θα έρθει η ώρα όμως κάτι… σιγανοπαπαδιές θα την «ακούσουν».

ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ

- Αυτό που διαδόθηκε νωρίς το απόγευμα, ότι η ομάδα και σήμερα δεν πληρώθηκε. Ποιος άραγε και με ποιο σκοπό το διέδωσε ; Δεν θέλω να πιστέψω διάφορες θεωρίες συνομωσίας που προκύπτουν…

Όχι μόνο γι’ αυτό το θέμα αλλά και για πολλά άλλα μέσα και γύρω από τον ΠΑΟΚ

ΠΗΓΗ: www.paok24.com


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ