Facebook Pixel Αλήθειες και ψέματα για την αποχή
Life
| 2011-02-26 20:35:00

Αλήθειες και ψέματα για την αποχή

Αλήθειες και ψέματα για την αποχή

Ο Δημήτρης Τζορμπατζόγλου γράφει για το θέμα που δημιουργήθηκε στον ΠΑΟΚ με τις πληρωμές των παικτών και εξηγεί γιατί υπάρχει αυτή η καθυστέρηση.

Άλλη μία περιπέτεια για τον ΠΑΟΚ σε αυτή την τεράστια χρονιά. Έγινε και αυτό. Οι παίκτες της ομάδας έκαναν αποχή στον πιο ποδοσφαιρικό πρόεδρο που πέρασε ποτέ από τον σύλλογο….

Η ιστορία έχει πολλές αλήθειες και ένα ψέμα… Θα τα αναφέρω όλα για να βγάλουν όλοι συμπεράσματα.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ

- Οι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι απλήρωτοι. ΠΟΤΕ κανείς δεν είπε το αντίθετο. (Αυτό για μερικούς ανόητους, που ξύπνησαν σήμερα).

- Η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών της ομάδας έχει πληρωθεί και το Νοέμβριο. Οι πιο πολλοί λοιπόν είναι απλήρωτοι δύο μήνες!

- Υπάρχουν Έλληνες παίκτες στον ΠΑΟΚ οι οποίοι δεν έχουν πάρει δόσεις από Σεπτέμβριο!

- Αυτοί οι Έλληνες σήμερα επέμεναν ότι έπρεπε να βγει μόνο ανακοίνωση, αλλά να γίνει κανονικά η προπόνηση.

- Σήμερα στους λογαριασμούς των παικτών μπήκαν 410 χιλιάδες ευρώ και όχι 600 όπως αναμένονταν, μια και χορηγός εταιρεία αντιμετώπισε πρόβλημα και θα πληρώσει την Τρίτη. Τόσο μεγάλη καθυστέρηση.

- Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν έχουν πάρει το πριμ που ορίζεται στα συμβόλαιά τους για την συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς ληγκ.

- Οι παίκτες πήραν έξτρα μπόνους 300 χιλιάδων το οποίο τους έταξε ο Ζαγοράκης μόλις κέρδισαν τα περσινά πλέϊ οφ. Τους έδωσε λοιπόν τα άγραφα και όχι αυτά που έτσι και αλλιώς θα πάρουν.

- Ο Ζαγοράκης τους έχει τάξει και άλλα έξτρα πριμ. Και για την πρόκριση στους 32 και έξτρα ποσό στον καθένα για την πρόκριση επί του Ολυμπιακού.

- Νεαροί παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν οικονομικά προβλήματα, λόγω μικρών απολαβών. Αυτοί για κάθε τους θέμα απευθύνονται στον τεχνικό διευθυντή.

- Προχθές ο Ζαγοράκης τους κάλεσε σε διάλογο για την ερχόμενη Δευτέρα.

- Και που έκαναν αποχή οι παίκτες, το χρονοδιάγραμμα πληρωμών ΔΕΝ πρόκειται να αλλάξει γιατί ΔΕΝ μπορεί να αλλάξει.

- Παίκτης του ΠΑΟΚ απείλησε σήμερα ότι θα φύγει επειδή η ΠΑΕ δεν έχει καταβάλει δύο ενοίκια στο σπίτι του! Πρόκειται για πληρωμένο μέχρι το Νοέμβριο παίκτη, ο οποίος δεν έχει πάρει 1000-1500 ευρώ για ενοίκια του σπιτιού του, τα οποία και ΔΕΝ πληρώνει!

- Σήμερα έβγαλε λόγο περί των οικονομικών, παίκτης που αρνούνταν με μανία να φύγει από τον ΠΑΟΚ, έστω και αν βρέθηκε ομάδα γι’ αυτόν που θα του πλήρωνε το ίδιο συμβόλαιο.

- Ο Ζαγοράκης έβγαλε ανακοίνωση – μνημείο. Και όμως το «έφαγε» και αυτό που του έκαναν για να μην χαλάσει το κλίμα. Πόσα ακόμη θα καταπιεί όμως; Όταν θα τον ψάχνετε όλοι εσείς θα είναι αργά. Βέβαια κάποιοι από αυτούς θα ξεκουμπιστούν νωρίτερα το ερχόμενο καλοκαίρι… Και θα πάνε να έχουν πρόεδρο τον Κούγια και τον Μπέο…

- Εγώ δεν πρόκειται σήμερα να γράψω κανένα όνομα. Δεν κάνει. Όταν θα έρθει η ώρα όμως κάτι… σιγανοπαπαδιές θα την «ακούσουν».

ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ

- Αυτό που διαδόθηκε νωρίς το απόγευμα, ότι η ομάδα και σήμερα δεν πληρώθηκε. Ποιος άραγε και με ποιο σκοπό το διέδωσε ; Δεν θέλω να πιστέψω διάφορες θεωρίες συνομωσίας που προκύπτουν…

Όχι μόνο γι’ αυτό το θέμα αλλά και για πολλά άλλα μέσα και γύρω από τον ΠΑΟΚ…

ΠΗΓΗ: www.paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags