Facebook Pixel «Ούτε ένα συγγνώμη από τον Παναθηναϊκό!»
Life
| 2011-02-26 23:19:00

«Ούτε ένα συγγνώμη από τον Παναθηναϊκό!»

«Ούτε ένα συγγνώμη από τον Παναθηναϊκό!»

Με αφορμή τα επεισόδια στο Καραϊσκάκη, ο Μάκης Ευθυμιάδης θυμήθηκε τι είχε γίνει εις βάρος του πριν 9 χρόνια στη Λεωφόρο και στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις μετά από πέναλτι εκτέλεσε ο Τζόρτζεβιτς. Μετά την λήξη ο πρώην διαιτητής δέχτηκε επίθεση από οπαδούς και παράγοντες του Παναθηναϊκού με τις εικόνες να κάνουν το γύρο του κόσμου. Ο Ευθυμιάδης παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, όπου δήλωσε:

«Ο Παναθηναϊκός επίσημα ως διοίκηση δεν μου ζήτησε ποτέ συγγνώμη. Δυστυχώς καμιά φορά ξεχνάμε ότι είμαστε άνθρωποι».

Για την υπόδειξη του που έβαλε φωτιά στο ντέρμπι τόνισε: «Δεν υπάρχει αμφισβήτηση για την ορθότητα της υπόδειξης. Το χρονικό σημείο της υπόδειξης, στις καθυστερήσεις, ξεσήκωσε τον κόσμο. Δεν ξεχνώ ότι βρέθηκα μόνος μου απέναντι στον όχλο. Με έβρισαν αισχρά και με χτύπησαν. Ήμουν απροστάτευτος. Ξέρω πολύ καλά, το ένιωσα τότε και μέχρι τώρα γνωρίζουν όλοι πως αυτά που έγιναν, ο ξυλοδαρμός, δεν είχε καμία σχέση με τη διαιτησία μου. Δεν μπορεί μια στιγμιαία αγανάκτηση ή πίκρα να προκαλεί τόσο ωμή βία».

Όσον αφορά τα διαιτητικά λάθη υπογράμμισε: «Σε πόσα παιχνίδια δεν έχουν γίνει λάθη; Δεν υπάρχει περίπτωση να μην γίνουν λάθη. Έτσι έγινε και εκείνο το Σάββατο. Απλά στο εξωτερικό, η ομάδα, το ποδόσφαιρο γενικότερα, προσφέρει κάτι στο κοινό. Ξέρεις ότι θα πας στο γήπεδο και θα δεις μπάλα. Δεν θ’ ασχοληθούν με τον διαιτητή γιατί περνάει σε δεύτερη μοίρα και είναι απλά μέρος του αγώνα, όχι πρωταγωνιστής. Οι ποδοσφαιριστές δεν θα προκαλέσουν τον κόσμο. Και πάνω απ’ όλα οι φίλαθλοι στο εξωτερικό πάνε στο γήπεδο για να δουν μπάλα και να ξεσκάσουν. Όχι για να βγάλουν τ’ απωθημένα τους, Βλέπουν μπάλα και μετά φεύγουν, σαν να πήγαν στο θέατρο για να διασκεδάσουν. Στη Γερμανία και στην Ιταλία υπήρχαν σκάνδαλα με στημένα ματς, όπου εμπλέκονται και διαιτητές. Ο κόσμος όμως συνεχίζει και γεμίζει τα γήπεδα, γιατί απολαμβάνει θέαμα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags