27/02/11 - 00:09

Καλά τους τα είπανε;

Κράξιμο και πολλά μπινελίκια άκουσε η αποστολή της ΑΕΚ κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, όπως σας είχε ενημερώσει ο σκύλος. Διαβάστε τι τους… έσυραν!

Καλά τους τα είπανε;
38.318views 0shares

Ο Βασίλης Δημητριάδης αποδοκιμάστηκε έντονα και τέθηκε σε αμφισβήτηση η μέχρι τώρα προσφορά του από το πόστο του τεχνικού διευθυντή: «Τα αποδυτήρια της ΑΕΚ έχουν γίνει... μπουρδέλο και δεν κάνεις τίποτα», του λέγανε οι Ενωσίτες οπαδοί.

Από τα βρισίδια των οπαδών δεν έλειψαν και κάποιοι ποδοσφαιριστές, όπως ο Καφές. «Παντελή εσένα σε χτύπησαν και δεν αντέδρασες», είπαν έντονα στον αρχηγό της ΑΕΚ, ενώ τα έσυραν κανονικά στον Κώστα Μανωλά αφήνοντας αιχμές και για τον θείο του, Στέλιο: «Βάλε μυαλό όσο είναι νωρίς. Κόψε τις... μαλακίες εσύ και ο θείος σου και σοβαρέψου».

Κάποιοι όμως δεν δίστασαν να τους απειλήσουν, αν δεν νικήσουν τον Εργοτέλη: «Αν δεν κερδίσετε αύριο δεν θα φύγετε από την Κρήτη». Το σίγουρο είναι ο κόσμος της ομάδας έχει απαυδήσει τόσα χρόνια χωρίς τίτλο! Γι’ αυτό οι περισσότεροι τους διαμηνύσανε το εξής: «Αν δεν πάρετε το κύπελλο θα φάτε ξύλο αλλά και να το πάρετε πρέπει να φύγετε όλοι. Δεν αξίζετε να είστε στην ΑΕΚ».

Εσείς τι λέτε; Τους τα είπανε καλά, ή έπρεπε να τους πούνε χειρότερα;
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ