Facebook Pixel Γιατί δεν μας λες βρε Ελένη;
Life
| 2011-02-27 14:46:00

Γιατί δεν μας λες βρε Ελένη;

Γιατί δεν μας λες βρε Ελένη;

Η Ελένη Φουρέιρα ακόμη δεν έχει απαντήσει στην ερώτηση: «Είναι ή δεν είναι από την Αλβανία»; Όχι βέβαια ότι έχει και πολύ μεγάλη σημασία. Αλλά πολύς ντόρος για το τίποτα…

«Δεν με νοιάζει να πουν ότι είμαι από οποιαδήποτε χώρα. Απ’ όπου και να ήμουν δεν θα είχα πρόβλημα να το πω», δηλώνει η νικήτρια του «Just the 2 of us».

Η ίδια έχει δηλώσει πως έχει μεξικάνικες ρίζες, όμως, δεν είναι λίγοι εκείνοι που την κατηγορούν ότι είναι από την γειτονική Αλβανία και ψεύδεται. 

Μάλιστα, πρόσφατα αποκαλύφθηκε πως το πραγματικό της όνομα είναι Eντέλα Φουρεράι (Entela Fourerai), ενώ οι γονείς της ονομάζονται Kristaq (πατέρας) και Μarjeta (μητέρα).

Σε ερώτηση αν την έχουν πληγώσει όλα όσα έχουν ειπωθεί για εκείνη, τόνισε: «Γελάω, όπως με το καθετί που έχει ειπωθεί για μένα. Στην αρχή λες μέσα σου ‘γιατί ρε γαμώτο; Αφού δεν έχω πειράξει κανέναν’».

Και στη συνέχεια, επεσήμανε: «Μετά καταλαβαίνεις πως ασχολούνται μαζί σου γιατί έχεις κάποιο ενδιαφέρον. Τους ευχαριστώ, λοιπόν, πάρα πολύ όλους αυτούς που μιλούν για εμένα, γιατί με κάνουν να υπάρχω».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags