Facebook Pixel Είχε... Ζορό, καγκουρό και Φούλη! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-02-27 20:14:00

Είχε... Ζορό, καγκουρό και Φούλη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Είχε... Ζορό, καγκουρό και Φούλη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΑΕΚ διατήρησε την παράδοση που την ήθελε να μην χάνει ποτέ από τον Εργοτέλη. Οι "κιτρινόμαυροι" επικράτησαν 3-2 της ομάδας του Ηρακλείου, σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι με τρομερό φινάλε! Μπλάνκο, Μπερνς και Γεωργέας τα γκολ για την "Ένωση", Λεάλ και Φραγκουλάκης για τους Κρητικούς!

Παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες της, η ΑΕΚ μπήκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο του Παγκρητίου. Δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, δεν άφησε πολύ χώρο στον Εργοτέλη και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 36’ με τον Ίσμαελ Μπλάνκο!

Στην επανάληψη, οι «κιτρινόμαυροι» είχαν την ίδια διάθεση και ο ρυθμός τους παιχνιδιού παρέμεινε σε πολύ καλά επίπεδα! Στο 49’ μάλιστα η ΑΕΚ κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά της με το γκολ του Νέιθαν Μπερνς!

Ωστόσο, το ματς δεν είχε τελειώσει ακόμα! Δέκα λεπτά αργότερα, η «Ένωση» έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Μανωλά με δεύτερη κίτρινη κάρτα για χέρι μέσα στην περιοχή. Φυσικά, ο Κωνσταντινέας έδειξε το σημείο του πέναλτι και ο Λεάλ δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα…

Στα λεπτά που απέμειναν, οι γηπεδούχοι μετέφεραν την πίεσή τους στα καρέ του Σάχα, αλλά δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα. Το φινάλε ήταν απλά καταπληκτικό!

Στις καθυστερήσεις, η ΑΕΚ κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκολ μετά από θαυμάσια αντεπίθεση του Μπαχά, ο οποίος έσπασε τη μπάλα στον Γεωργέα που ακολουθούσε τη φάση και ο «Φούλης» με κοντινό πλασέ σφράγισε τη νίκη για το 1-3!

Και όμως, αυτό δεν ήταν το τελικό σκορ του αγώνα! Και αυτό γιατί ο Φραγκουλάκης στην τελευταία φάση μείωσε σε 2-3 με εύστοχη εκτέλεση φάουλ!

Εργοτέλης (Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Βίσιο, Ρομάνο, Σίλβα, Ρουμπάκης, Χίμπολινγκερ, Ολίσε, Σασιασβίλι, Ορφανός (53' Φραγκουλάκης, Μπούντιμιρ, Βερπακόφσκις (53' Γκονζάλες)

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Σάχα, Νασούτι, Μανωλάς, Καράμπελας, Καφές, Ματέος, Γεωργέας, Γκερέιρο (66' Ντιόπ), Λαγός, Μπερνς (83' Μίτσελ), Μπλάνκο (73' Μπαχά)
 

Το φιλμ του αγώνα

96' Τέλος στο ματς

98' Γκολ για τον Εργοτέλη: Ο Φραγκουλάκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ πέτυχε το 2-3.

94' Γκολ για την ΑΕΚ: Ο Γεωργέας γράφει το 1-3

91' Πέντε λεπτά καθυστερήσεις έδειξε ο 4ος διαιτητής, Ζαχαριάδης

90' Αποβάλλονται Δημητριάδης, Καραγεωργίου και Λαμπράκης που πριν από λίγο παραλίγο να πιαστούν στα χέρια...

88' Ο Κωνσταντινέας αποβάλει έναν από τους συνεργάτες του Μανόλο Χιμένεθ για διαμαρτυρία...

82' Aπίστευτη χαμένη ευκαιρία για τον Εργοτέλη. Ο Λεάλ μπήκε στην περιοχή από αριστερά, γύρισε τη μπάλα στον Ρομάνο, ο οποίος γλίστρησε την τελευταία στιγμή.

60' Γκολ για τον Εργοτέλη: Ο Σέρτζιο Λεάλ ευστοχεί από τα 11 βήματα!

59' Πέναλτι για τον Εργοτέλη και αποβολή του Μανωλά με δεύτερη κίτρινη για χέρι!

49' Γκολ για την ΑΕΚ! Ύστερα από σέντρα σουτ του Γκερέιρο, ο Μπερνς έγινε αποδέκτης της μπάλας και από κοντά έγραψε το 0-2. Ο Αυστραλός καλυπτόταν όπως φάνηκε από το ριπλέι.

47' Ευκαιρία για την ΑΕΚ, ο Λαγός σέντραρε από αριστερά, ο Μπερνς σούταρε, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

46' Σουτ από τον Γκερέιρο εκτός περιοχής η μπάλα έφυγε άουτ.

46' Έναρξη δευτέρου μέρους.

45' Λήξη ημιχρόνου: Καλύτερη ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο, η οποία έδειξε να μην επηρεάζεται από τις πολλές απουσίες και τον βαρύ αγωνιστικό χώρο του Παγκρητίου.

36' Γκολ για την ΑΕΚ: Ο Γκερέιρο μπήκε στην περιοχή από δεξιά έκανε την παράλληλη μπαλιά στην μικρή περιοχή, ο Μπλάνκο έκανε το σουτ, απέκρουσαν οι αμυντικοί του Εργοτέλη, ξανά ο Μπλάνκο το σουτ, απέκρουσε ο Δασκαλάκης η μπάλα έφτασε και πάλι στον Ζορό που με γυριστό σουτ έγραψε το 0-1!

28' Καλή ευκαιρία για τον Εργοτέλη, ο Ορφανός έκανε κεφαλιά- πάσα στον Μπουντιμίρ εκείνος σούταρε, αλλά τελευταία στιγμή ο Νασούτι απομάκρυνε την μπάλα.

21' Ωραία πάσα του Μπέρνς στον Μπλάνκο, ο Ζορό σούταρε δυνατά στο ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά ο Δασκαλάκης έπεσε και μπλόκαρε την μπάλα.

6' Η πρωτη χαμένη ευκαιρία από πλευράς ΑΕΚ: Ο Γκερέιρο βρήκε θαυμάσια τον Μπλάνκο, ο οποίος καλυπτόταν. Ο Αργεντινός όμως γλίστρησε με αποτέλεσμα ο Δασκαλάκης να μαζέψει τη μπάλα.

1' Έναρξη αγώνα

Ο Χιμένεθ έχει τοποθετήσει τον Νασούτι ως παρτενέρ του Μανωλά στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Ματέος θα παίξει στα αμυντικά χαφ δίπλα από τον Παντελή Καφέ. Στις πτέρυγες θα παίξουν αριστερά ο Λαγός και δεξιά ο Μπερνς με τον Γκερέιρο επιτελικό και τον Μπλάνκο κορυφή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags