Facebook Pixel «Όπως στρώνεις… κοιμάσαι»
Life
| 2011-02-27 23:21:00

«Όπως στρώνεις… κοιμάσαι»

«Όπως στρώνεις… κοιμάσαι»

Ο Σταύρος Κόλκας γράφει για την ήττα του ΠΑΟΚ από την Καβάλα, συνδυάζοντας το αρνητικό αποτέλεσμα με την αποχή της Παρασκευής την οποία χαρακτηρίζει καθοριστική!

Δεν έχει σημασία αν έχεις παίξει καλά ή άσχημα. Όταν κάνεις αποχή στον ΠΑΟΚ η γκέλα είναι μαθηματική. Θα περιοριστεί στη σημερινή ή θα έχουμε συνέχεια και τη Τετάρτη;

Για μισή ώρα παίζαμε μπαλάρα, η Τούμπα προσπαθούσε να αφήσει πίσω της το άσχημο συναίσθημα που προσέφερε απλόχερα η είδηση της Παρασκευής όμως η μπάλα δεν έκανε τα γούστα και στη πρώτη της ευκαιρία η Καβάλα το παστέλωσε.

Πολλοί λένε πως η αποχή είναι άσχετη με το αποτέλεσμα, αλλά εγώ πιστεύω το αντίθετο. Και αυτό συμβαίνει γιατί η πρώτη μου σκέψη με το άκουσμα της αποχής ήταν … γκέλα την Κυριακή.

Το είχα ζήσει το έργο και πέρυσι, όταν ταξίδεψα στα Γιάννενα και είδα το ντόρτι ζωντανά. Με κάτι τύπους χωρίς δόντια ακριβώς μπροστά μου να μου δείχνουν τα γεννητικά τους όργανα. Ευτυχώς με το παντελόνι φορεμένο.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, κοιμάσαι όπως στρώσεις και η αλήθεια είναι πως η ομάδα έχασε το κοινό που τόσο την αγαπάει. Το πάγωσε. Είναι σα να έμαθες πως η γυναίκα σου, που με αυτήν έχει και τέσσερα παιδιά, σε κερατώνει.

Πλέον, είναι γεγονός. Δεν υπάρχει κανένας διαχωρισμός μεταξύ Ελλήνων και ξένων. Την Τετάρτη θα πάνε όλοι μαζί να πάρουν αποτέλεσμα. Και καλό θα είναι να τα βρούνε, να αισθανθούν οικογένεια και όχι στα λόγια. Θα ήταν αστείο να πιστέψω πως τα όσα έγιναν την Παρασκευή δεν έφεραν τριγμούς. Δε τα ζω πρώτη φορά στα δώδεκα χρόνια που κάνω ρεπορτάζ.

Τώρα, έτσι όπως ήρθε το πράγμα, βάζεις το κεφάλι κάτω, βρίσκεις το σθένος να κοιτάξεις τον διπλανό σου στα μάτια και πηγαίνεις να πάρεις το παιχνίδι της Τετάρτης. Είσαι καλύτερη ομάδα, πίστεψέ το και τελείωσέ το.

Η Τούμπα για ακόμη μία φορά ήταν δίκαιη. Είναι πάντα δίκαιη. Χειροκρότησε την Καβάλα, φώναξε «Κάντε αποχή, εσείς εκατομμύρια και εμείς στη φυλακή» παίρνοντας θέση και στέλνοντας το μήνυμα πως η πίκρα αυτής της εβδομάδας πρέπει να την διαδεχτεί η χαρά της πρόκρισης στον τελικό ή τουλάχιστον το βήμα που θα γίνει μέσα από την ολοκλήρωση του πρώτου αγώνα με θετικό αποτέλεσμα.

Δεν έχω να πω κάτι άλλο γύρω από το σημερινό παιχνίδι και απ ότι καταλάβατε συνειδητά το συνδυάζω με την Παρασκευή.

ΥΓ Το να είναι οπαδός του ΠΑΟΚ στη φυλακή επειδή άλλαξε κατοικία και το έγγραφο της δίκης του δεν έφτασε ποτέ στη μόνιμη κατοικία του, είναι κάτι πολύ ακραίο, απάνθρωπο και πάνω απ όλα θέμα που πρέπει να κινητοποιήσει την αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης και κανέναν πολιτικό, αν υπάρχει κανείς βέβαια στη πόλη μας γιατί είναι λίγο εξαφανισμένοι τελευταία. Ο οπαδός του ΠΑΟΚ που κρατείται στη Καβάλα αυτή τη στιγμή, θα έπρεπε να μην μπει ποτέ σε κρατητήριο και οι αρμόδιοι φορείς σήμερα κιόλας θα πρέπει να τον βγάλουν. Είναι τουλάχιστον ντροπή αυτό που συμβαίνει σε μία χώρα που η υποκρισία είναι κάτι παραπάνω από υποψήφια για όσκαρ.

ΠΗΓΗ: www.paok24.com
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags