Facebook Pixel Τρέλανέ μας! Απάντηση Κούγια σε σάιτ της Βενεζουέλας!
Life
| 2012-09-27 17:34:00

Τρέλανέ μας! Απάντηση Κούγια σε σάιτ της Βενεζουέλας!

Τρέλανέ μας! Απάντηση Κούγια σε σάιτ της Βενεζουέλας!

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναχαϊκή απαντάει σε ιστοσελίδα της Βενεζουέλας, η οποία δημοσιεύει δηλώσεις του Πολ Ουρτάδο, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα. Μάλιστα, διευκρινίζεται πως «επί ιδιοκτησίας Κούγια, δεν πείνασε κανείς»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ SITE el-nacional

«Στο site σας δημοσιεύεται ψευδή και συκοφαντική είδηση που θίγει την τιμή και την υπόληψη του κ. Αλεξίου Κούγια, πρώην προέδρου της ΠΑΕ Παναχαϊκή και προσβάλει και το νομικό πρόσωπο της ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική. Ο ποδοσφαιριστής Ουρτάδο ήρθε στην Ελλάδα τον Ιανουάριο του έτους 2010 παντελώς άγνωστος κατόπιν προτάσεως του manager Σάκη Καρνακίδη. Τότε η ΠΑΕ Παναχαϊκή αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Είναι ένας από τους πιο καλοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα και, ενώ αγωνιζόταν σε μια ομάδα Γ’ Εθνικής κατηγορίας και για έναν μόνο χρόνο σε ομάδα Β’ Εθνικής Κατηγορίας έχει εισπράξει μέχρι τώρα το πρωτοφανές για αυτές τις κατηγορίες ποσό των 83.000 ευρώ.

Αναδημοσιεύσατε μια ψευδή και συκοφαντική είδηση από ένα αγνώστου ποιότητας site της Βενεζουέλας χωρίς να έχετε προηγουμένως κάνει καμία διασταύρωση όπως επιβάλει η δημοσιογραφική δεοντολογία και όπως επιβάλλει και ο νόμος.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή τα τελευταία 19.000 ευρώ τα έχει καταβάλει για τον ποδοσφαιριστή Ουρτάδο από 30-06-2012 μέχρι και τώρα και υπάρχουν και οι σχετικές αποδείξεις.

Το ίδιο χρονικό διάστημα η ΠΑΕ Παναχαϊκή για να είναι ψυχολογικά εντάξει έφερε στην Ελλάδα την αρραβωνιαστικιά του από την Βενεζουέλα χωρίς να έχει καμία υποχρέωση και δαπάνησε για το εισιτήριο της 3.000 ευρώ.

Αυτό το ζήτησε ο ίδιος ο Ουρτάδο για να είναι ψυχολογικά εντάξει όπως έλεγε τότε.

Είναι ψευδές το δημοσίευμα που αναδημοσιεύετε ότι δήθεν διάφορες ομάδες ζήτησαν τον Ουρτάδο και ότι δήθεν ο τότε πρόεδρος κ. Αλέξης Κούγιας ζήτησε 200.000 ευρώ.

Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.

Καμία ελληνική ή ξένη ομάδα δεν ζήτησε τον Ουρτάδο και αυτό το οποίο έγινε ήταν ο Ουρτάδο να απέχει από τις προπονήσεις και να ζητάει να λύσει το συμβόλαιο του χωρίς η ΠΑΕ Παναχαϊκή να πάρει κανένα αντάλλαγμα ενώ είναι υποχρεωμένος να παίξει για αυτήν για άλλα 2 χρόνια .

Κανένα επεισόδιο δεν έγινε στην Καλαμάτα και το μόνο που έγινε ενώπιον των προπονητών και των ποδοσφαιριστών της ομάδας ήταν να γίνουν εύλογες παρατηρήσεις στον Ουρτάδο γιατί αρνήθηκε να αγωνιστεί προφασιζόμενος ανύπαρκτη δικαιολογία τραυματισμού.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή περηφανεύεται ότι από την ημέρα που ο κ. Κούγιας αγόρασε της μετοχές της δεν έχει ούτε μια προσφυγή στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Ακόμα και ποδοσφαιριστές που φεύγουν από αυτήν ευχαριστούν τους πάντες και για την συμπεριφορά τους και για την οικονομική τους συνέπεια.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δηλώνει ότι εφόσον ο Ουρτάδο επιθυμεί να αποχωρήσει από την ομάδα είναι έτοιμη να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του με εύλογο και λογικό τίμημα όπως συνέβη και με τον ποδοσφαιριστή μας Φουρτάδο, ο οποίος ενώ ήταν ο πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος και ανώτερος του Ουρτάδο αφού είχε και προηγούμενη διεθνή καριέρα επωλήθη στην ΠΑΕ ΑΕΚ αντί του λογικού ποσού των 100.000 ευρώ.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή και ο κ. Αλέξιος Κούγιας δηλώνουν ότι θα καταθέσουν εναντίων όλων των site που δημοσίευαν το ψευδές και συκοφαντικό δημοσίευμα αλλά και εναντίων του Ουρτάδο εφόσον αποδειχτεί η εμπλοκή του αγωγές για αποζημίωση και μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Κανείς ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν πείνασε επί ιδιοκτησίας Αλέξιου Κούγια και η αντίδραση μας εναντίων όλων θα είναι πολύ σκληρή.

Την Δευτέρα το πρωί η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα δώσει στην δημοσιότητα τα χρήματα που έχουν εισπράξει όλοι οι ποδοσφαιριστές που είναι στο δυναμικό της από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας μέχρι σήμερα αλλά θα δώσει και στην δημοσιότητα τα χρήματα που συμφώνησαν να εισπράξουν όλοι οι ποδοσφαιριστές που έλυσαν τα συμβόλαια τους για να δεχτούν την λύση αυτή.

Η περίπτωση του Ουρτάδο είναι πρωτοφανής και είναι χαρακτηριστική περίπτωση αγνωμοσύνης και αχαριστίας τόσο προς τον κ. Κούγια όσο και στην διοίκηση, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές,

Σήμερα το πρωί ο Ουρτάδο ζήτησε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα μετά από 15 περίπου ημέρες και αυτό είναι ένα καλό βήμα γιατί η ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι βέβαια ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής λόγω του νεαρού της ηλικία του παρασύρθηκε.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θέλει να κρατήσει τον Ουρτάδο και θα τηρήσει απόλυτα τις συμβατικές υποχρεώσεις τόσο σε οικονομικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Τον Ουρτάδο, ο Κούγιας τον έχει σαν παιδί του αλλά και η συμπεριφορά του Ουρτάδο πριν από λίγο καιρό ήταν υποδειγματική με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το γεγονός ότι τον Σεπτέμβριο εκ λάθους ο κ. Κούγια του κατέβαλε αντί για 5.000 ευρώ, 10.000 ευρώ και ο Ουρτάδο τα επέστρεψε αλλά ο κ. Κούγιας του είπε να τα κρατήσει και αυτό έγινε παρουσία του κ. Παπακώστα, του κ. Μίχου, του κ. Λούβαρη και της Κα Οικονομοπούλου».


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags