01/03/11 - 19:40

Τι θέλει να πει ο ποιητής, για τους μπαχαλάκηδες;

Κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ έκανε η Ορίτζιναλ 21, αυτό όμως που προκαλεί ερωτηματικά είναι μία ατάκα σχετικά με τους γνωστούς-αγνώστους των επεισοδίων.

Τι θέλει να πει ο ποιητής, για τους μπαχαλάκηδες;
31.871views 0shares

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του μεγαλύτερου οργανωμένου συνδέσμου οπαδών της ΑΕΚ γράφει «αύριο δεν έχουν χώρο δίπλα μας μπαχαλάκηδες, χαβαλέδες και όσοι θα είναι εκτός κλίματος για τους δικούς τους λόγους».

Μαγκιά τους και μπράβο στα παιδιά για αυτά που λένε! Καταδικάζουν τους μπαχαλάκηδες και όποιους έρχονται στο γήπεδο για χαβαλέ. Αλλά ποιους εννοούν;

Σίγουρα κάποιους που δεν τους καίγεται καρφί για την ΑΕΚ και τι συμβολίζει. Απλά πηγαίνουν στο γήπεδο επειδή έχουν παρεισφρύσει κάποιοι όμοιοί τους, το παίζουν ιδεολόγοι και ψευτο-αναρχικοί, μαχητές της μάζας και όταν βλέπουν μπροστά τους ένστολους γίνονται αντάρτες πόλεων.

Ωστόσο, όσοι αγαπάνε την ΑΕΚ, ξέρουν, ότι αυτοί έρχονται στο γήπεδο για το… τζέρτζελο και για καμιά μπουνιά. Γνωρίζουν επίσης, ότι αυτή η τάση δεν βοηθάει την ομάδα! Τουναντίον, τη ζημιώνει.

Λαμπρό παράδειγμα; Τα επεισόδια στη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό. Η ΑΕΚ τιμωρήθηκε μόνο με μία αγωνιστική, αλλά κλήθηκε να πληρώσει 100.000 ευρώ! Αν αυτά τα χρήματα τα πρόσθεταν στην προσφορά ανανέωσης για τον Μπλάνκο, ο Ζορό θα είχε υπογράψει από… προχθές.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ