Facebook Pixel "Άρρωστη η Σούπερ Λίγκα!"
Life
| 2011-03-01 20:14:00

"Άρρωστη η Σούπερ Λίγκα!"

"Άρρωστη η Σούπερ Λίγκα!"

Η ΠΑΕ ΑΕΚ τα χώνει στη Σούπερ Λίγκα -και εμμέσως στον Μαρινάκη- για την ανακοίνωση κατά της εισαγγελικής έφεσης για τα γεγονότα του "Καραϊσκάκη". "Δεν ενημερωθήκαμε, δεν προσυπογράψαμε"!

Δεν έμεινε με δεμένα τα χέρια η ΠΑΕ ΑΕΚ ύστερα από την ανακοίνωση της Super League σχετικά με την έφεση της ποινής του Ολυμπιακού! H διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» εξέδωσε αντίστοιχη ανακοίνωση στην οποία εκφράζει την έντονη αντίδρασή της για τον χειρισμό του θέματος από την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος…

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Με τη σημερινή ανακοίνωση της Super League, για την οποία ουδέποτε ενημερώθηκε η ΠΑΕ ΑΕΚ και βεβαίως δεν προσυπέγραψε, αποδεικνύεται για άλλη μία φορά ότι η ενότητα του Συνεταιρισμού νοσεί.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ δηλώνει απερίφραστα τη δυσαρέσκειά της για τη μη, εκ των προτέρων, ενημέρωσή της από την Super League, σχετικά με την προαναφερθείσα ανακοίνωση.

Υπενθυμίζουμε ότι η διοργανώτρια του Ελληνικού Πρωταθλήματος υφίσταται και λειτουργεί ως Συνεταιρισμός ΟΛΩΝ των μελών ΠΑΕ και δεν είναι δυνατόν να εκδίδει βαρυσήμαντες ανακοινώσεις χωρίς τη συναίνεσή τους».

Διαβάστε επίσης:

- Την ανακοίνωση της Super League: "Εμείς ξέρουμε καλύτερα από τον εισαγγελέα"

- "Μήπως είναι μικρή, η ποινή της μίας αγωνιστικής;"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags