Facebook Pixel Κομνηνός υπέρ Μαρινάκη!
Life
| 2011-03-01 23:14:00

Κομνηνός υπέρ Μαρινάκη!

Κομνηνός υπέρ Μαρινάκη!

Υπέρ του Βαγγέλη Μαρινάκη στάθηκε ο Πατρίκ Κομνηνός με αφορμή την ανακοίνωση της ΑΕΚ κατά της Super League!

Ο γενικός διευθυντής της διοργανώτριας αρχής, που στο παρελθόν είχε περάσει από πόστο στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, απάντησε εμμέσως πλην σαφώς στην «Ένωση» ότι «εφόσον ο πρόεδρος έχει τις εξουσιοδοτήσεις, προβλέπεται από το καταστατικό»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πατρικ Κομνηνού στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6:

"Σήμερα το πρωί έγινε γνωστή μια έφεση που άσκησε ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας. Απλώς θεωρούμε αντιφατικό το να ασκείται έφεση χωρίς να έχει ερευνηθεί ο λόγος που βγήκε η απόφαση. Ο Εισαγγελέας κάνοντας χρήση υλικού από εφημερίδες και σάιτ προχώρησε στην έφεση. Το ορθόν είναι να ζητηθεί ο φάκελος, να μελετηθεί και μετά να ασκηθεί η έφεση. Κάποιοι έγκριτοι δικαστικοί, όπως η πειθαρχική επιτροπή της λίγκας, έκαναν δουλειά την προηγούμενη Πέμπτη. Για εμάς πρέπει πρώτα να ερευνήσει το σκεπτικό και μετά να ασκήσει την έφεση. Έτσι όπως έγινε, δικονομικά δεν βοηθάει. Η επιτροπή της Λίγκας κάνει την δουλειά της και πρέπει το έργο της να σχολιάζεται επί του περιεχομένου και όχι βάσει των δημοσιευμάτων.

Θα θεωρούσαμε εύλογο να πάρει πρώτα τα στοιχεία που χρησιμοποίησε η Επιτροπή. Ζούμε σε μια περίοδο κρίσιμη για την εικόνα του ποδοσφαίρου και ο συνεταιρισμός μας βάλλεται συνεχώς. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Τώρα είδαμε μια εσπευσμένη έφεση επί της απόφασης της Επιτροπής χωρίς να μπει κανείς στην ουσία.

Σε οποιοδήποτε όργανο που εκλέγει έναν πρόεδρο, αυτός το λειτουργεί και παίρνει τις αποφάσιες. Αυτός είναι ο τρόπος. Ο πρόεδρος έχει την ευθύνη των πράξεών του. Και στο παρελθόν έχουν βγει ανακοινώσεις.
Δεν υπήρξε προ-συνεννόηση. Είναι διαδικασία που θεωρητικά εφόσον έχει της εξουσιοδοτήσεις προβλέπεται στο καταστατικό. Θα έπρεπε πρώτα να έχει παραλάβει το φάκελο τον φάκελο και μετά να προχωρήσει στην έφεση. Κανείς δεν θα είχε αντιδράσεις».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags