Facebook Pixel «Μετράνε οι βαθμοί, όχι η καλή απόδοση»
Ποδόσφαιρο
| 2012-10-17 02:48:00

«Μετράνε οι βαθμοί, όχι η καλή απόδοση»

«Μετράνε οι βαθμοί, όχι η καλή απόδοση»

Οι Βασίλης Τοροσίδης και Σωτήρης Νίνης μετά τη μεγάλη νίκη της Ελλάδας στην Σλοβακία στάθηκαν στο αποτέλεσμα και όχι στην απόδοση της ομάδας.

Βασίλης Τοροσίδης: «Για εμάς το σπουδαίο είναι οι τρεις βαθμοί. Στον αγώνα με την Βοσνία είχαμε καλή απόδοση όμως δεν ήρθε η νίκη. Την Παρασκευή πήγαμε στα αποδυτήρια και ήμασταν στενοχωρημένοι. Τώρα όμως ήμασταν χαρούμενοι. Πάνω απ' όλα στα γκρουπ μετράνε οι βαθμοί κι όχι η καλή απόδοση. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν φοβερά δύσκολος.

Δεν μπορούσες να σταθείς στο γήπεδο. Ήταν πολύ μαλακό το χορτάρι. Μαθηματικά και οι τρεις ομάδες (σ.σ. Ελλάδα, Βοσνία και Σλοβακία) είναι μέσα στην πρόκριση και τον Μάρτιο έχουμε το παιχνίδι-κλειδί στην Βοσνία. Σήμερα έπαιξε σπουδαίο ρόλο η αξία της φανέλας της Εθνικής. Σε όλους εμάς αρέσει πολύ που δίνουμε χαρά στους Έλληνες αυτές τις δύσκολες εποχές».

Σωτήρης Νίνης: «Για εμάς αυτό που μετράει από εδώ και πέρα είναι να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα από κάθε παιχνίδι. Ήταν πολύ σημαντικό ότι κερδίσαμε. Πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε να πάμε στο Μουντιάλ. Εμείς θα είμαστε εκείνοι που θα χαμογελάσουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags