Facebook Pixel Μόνος του ο Μπάμπης
Life
| 2010-12-27 22:00:00

Μόνος του ο Μπάμπης

Μόνος του ο Μπάμπης

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ πληροφορήθηκε με SMS την αποχώρηση πέντε συνεργατών του στη διοίκηση της μπασκετικής «Ένωσης».

Ενας, ένας αποχωρούν οι συνεργάτες του Μπάμπη Καραμανλή από την ΚΑΕ ΑΕΚ και ο πρόεδρος μένει μόνος του. Βέβαια επί της ουσίας αυτό που θέλουν είναι να τον ωθήσουν σε παραίτηση, ώστε να πάρουν ατοί την κατάσταση στα χέρια του.

Πάντως η κατάσταση στην ΚΑΕ ΑΕΚ είναι η χειρότερη δυνατή και αναμένεται να αποχωρήσουν κι άλλοι συνεργάτες του Καραμανλή, που από πέρυσι έχει χάσει πάρα πολλούς δικούς του ανθρώπους από την ομάδα.

Ποιοι είναι οι λόγοι της παραίτησης των Σταθόπουλου, Παπαδημητρίου, Καρρέρ, Μπουρνά και Σπανού; Η ανακοίνωσή τους αναφέρει: "1. Μέχρι και σήμερα η ΚΑΕ ΑΕΚ δεν οφείλει ευρώ προς τρίτους για την φετινή χρήση. 2. Το μπάτζετ το μειώσαμε και δεν το επιβαρύναμε ούτε ένα ευρώ! 3. Αρνηθήκαμε πεισματικά να αφαιρεθούν χρήματα από τα έσοδα της φετινής σεζόν για αντιμετώπιση παλιών υποχρεώσεων. Η αθέτηση αυτού του όρου αποτελεί και τον βασικό λόγο της παραίτησης μας. Ευχόμαστε ολόψυχα να βρεθεί άμεσα η ιδανική λύση για την αγαπημένη μας ΑΕΚ!

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παραιτήσεις των μελών του Δ.Σ. της ΚΑΕ ΑΕΚ υποβλήθηκαν μέσω γραπτού μηνύματος σε κινητό στον Μπάμπη Καραμανλή.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags