Facebook Pixel Καλυβάτσης: «Ο πιο χαβαλετζής ήμουν εγώ»
Life
| 2011-03-04 11:23:00

Καλυβάτσης: «Ο πιο χαβαλετζής ήμουν εγώ»

Καλυβάτσης: «Ο πιο χαβαλετζής ήμουν εγώ»

Στο πλατό της εκπομπής «Βράδυ» βρέθηκε και ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο οποίος μίλησε στον Πέτρο Κωστόπουλο για την εποχή των «Α.Μ.Α.Ν.», τον πρώην φίλο του και συνεργάτη, Αντώνη Κανάκη, αλλά και τη ζωή του στο... ιστιοφόρο του.

«Η πρώτη δουλειά που έκανα ήταν σ’ έναν οίκο μόδας μίας φίλης της μητέρας μου. Έκανα τις εξωτερικές δουλειές. Με είχαν μασκότ τα μοντέλα! Και αμέσως μετά δούλεψα στη κατασκήνωση της ΧΑΝΘ, ήμουν στο τμήμα εκδρομών».

Η συνεργασία με τον Κανάκη

«Κάνανε τα παιδιά το “Comfusio” και έψαχναν θέματα. Ήρθε, λοιπόν, ο Αντώνης Παραράς και έκανε ένα θέμα στη κατασκήνωση και μου είπε να κάνουμε καμία μαλακία να περάσει η ώρα. Κάναμε, λοιπόν, το θέμα με τα γυαλιά, ήμουν συλλέκτης γυαλιών και τα άπλωσα και μου πήρε μία συνέντευξη γι' αυτό. Άρεσε πολύ το βίντεο και στον Κανάκη και από την επόμενη σεζόν γίναμε παρέα! Μάλλον ο πιο χαβαλετζής ήμουν εγώ».

Ο Σωτήρης μίλησε για τη ζωή του μέσα στο ιστιοφόρο, αλλά και για την αγαπημένη του, Αντιγόνη Ψυχράμη.
«Ζω σ’ ένα ιστιοφόρο 12,5 μέτρων. Το λένε Ανακρέων. Το σεξ στο σκάφος είναι ισορροπημένο! Οι ψαράδες λένε, αγαπάς ένα κορίτσι και θέλεις να το παντρευτείς. Θα τη βάλεις στο καΐκι για 15 μέρες και, αν δεν την αφήσεις σε καμία βραχονησίδα ή τη ρίξεις στα ανοικτά, μπορείς να την παντρευτείς».

Δεν θα μπορούσε φυσικά να μην αναφερθεί και στην εποχή των «Α.Μ.Α.Ν.»

«Όταν τελείωσε το Α.Μ.Α.Ν. και είδαμε πως θέλουμε διαφορετικά πράγματα με τον συνάδελφο, με έπιασε κάτι. Για μένα το Α.Μ.Α.Ν. ήταν όλη μου η ζωή, ζούσα και ανέπνεα γι' αυτό. Γενικότερα τη ζωή τη βλέπω σαν ταξίδι με πολλούς προορισμούς. Το Α.Μ.Α.Ν. ήταν ένα από τα καλύτερα ταξίδια που έκανα και αυτό μου έχει μείνει».

Όσο για τις σκληρές δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς; Όλα οφείλονται στην πίεση των δημοσιογράφων: «Καταλαβαίνω πως είναι η δουλειά των δημοσιογράφων να ρωτάνε, αλλά, αν σε πρήζουν, κάποια φορά θα ξεσπάσεις. Θα πεις κάτι που θα το μοντάρουν και θα το παρουσιάσουν όπως θέλουν. Αν είναι δυνατόν να ξεχάσω όλα τα ωραία, ήταν 10 χρόνια της ζωής μας».

Τέλος, μίλησε και για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Μητσικώστα

«Με τον Γιώργο συναντηθήκαμε ανακαλύψαμε διάφορα κοινά πράγματα που έχουμε μέσα στους εγκεφάλους μας και θα ξανασυναντηθούμε να δούμε τι θα κάνουμε. Θα δείξει αν θα κάνουμε εκπομπή, τα βρίσκουμε σιγά σιγά».

Πηγή: zougla.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags