Facebook Pixel Οι υπογραφές του Ζούρου!
Life
| 2011-03-04 14:00:00

Οι υπογραφές του Ζούρου!

Οι υπογραφές του Ζούρου!

Στη… γωνία περίμενε ο σκύλος τους Βασιλακόπουλο και Ζούρο να τα πούνε και να τα συμφωνήσουν, για την Εθνική και σας παρουσιάζει τις πρώτες, αποκλειστικές, φωτογραφίες μετά τις υπογραφές!

Όπως είχαμε ενημερώσει από νωρίτερα, είχαμε βγει στη… γύρα για το θέμα, αφού γνωρίζαμε για την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ανδρών.

Ο Έλληνας τεχνικός έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο της ΕΟΚ για συνεργασία, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι εγκαταλείπει τη δουλειά του στη Ζαλγκίρις. Η ανακοίνωση της ΕΟΚ, άλλωστε, αναφέρει ότι ο Η. Ζούρος «ανέλαβε τα ηνία «της επίσημης αγαπημένης όλων των Ελλήνων» ενόψει του Eurobasket της Λιθουανίας το ερχόμενο καλοκαίρι και των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 στο Λονδίνο».

Στις πρώτες του δηλώσεις στον SentraFM αμέσως μετά την επίτευξης συμφωνίας με την Ομοσπονδία, σχολίασε: «Είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη να αναλαμβάνει ένας προπονητής την εθνική ομάδα. Στόχος μας είναι να βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο, δηλαδή εκεί που της αρμόζει».

Όπως μπορείτε να διακρίνετε και στις φωτογραφίες του σκύλου, άλλωστε, ο Έλληνας προπονητής είναι μέσα στην τρελή χαρά μετά από τη συμφωνία του με την Ομοσπονδία…


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags