Facebook Pixel Καλά μαντάτα, μπήκε ο Ιγγλέσιας…
Life
| 2011-03-04 18:06:00

Καλά μαντάτα, μπήκε ο Ιγγλέσιας…

Καλά μαντάτα, μπήκε ο Ιγγλέσιας…

Με πρωινή προπόνηση συνέχισε σήμερα την προετοιμασία της η ΑΕΛ, για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στο «AEL FC Arena» (17:15).

Ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Κωστένογλου, είδε με ικανοποίηση να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα ο Ματίας Ιγγλέσιας και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, μπορεί να υπολογίζεται στα σχέδιά του. Ο Αργεντίνος αμυντικός χαφ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε και θα ξεκινήσει βασικός στο κέντρο της μεσαίας γραμμής, δίπλα στο Ρομέου, μπροστά τους θα αγωνιστεί ο Μετίν.

Ο Καβαλιώτης προπονητής δεν θα κάνει κάποιες διαφοροποιήσεις στο σχήμα της ενδεκάδας σε σχέση με την αναμέτρηση με τον Άρη, πέρα της επιστροφή του Νίκου Νταμπίζα στην άμυνα δίπλα στο Ταυλαρίδη. Από εκεί και πέρα, ο 41χρονος τεχνικός των «βυσσινί» θα τοποθετήσει κάτω από τα γκολπόστ τον Τσοντοφάλσκι, ενώ στα δύο άκρα της αμυντικής γραμμής θα βρίσκεται ο Μελίσσης (δεξιά) και ο Βενετίδης (αριστερά). Στη μεσοεπιθετική γραμμή, στα δεξιά θα είναι ο Πανκράτ και αριστερά ο Τσιμπάμπα. Όσο για την κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Κουζέν.

ΠΗΓΗ: aelole.blogspot.com
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags